Kezdőlap Hírek Autók Goodyear abroncsokon érkezik a vadonatúj Land Rover Defender

Goodyear abroncsokon érkezik a vadonatúj Land Rover Defender

748
0
Goodyear

A Jaguar Land Rover évek óta szorosan együttműködik a Goodyearrel, és az amerikai gumigyár elsőszerelt abroncsaival hozza forgalomaba változatos pallettájának számos modelljét. A legendás brit autógyár ismét a Goodyearre bízza, hogy abroncsokkal lássa el vérbeli terepjáróikonját, az új Land Rover Defendert, amely 2020-ban teljesen új generációval tér vissza.


A megállíthatatlan és egyedülálló új Land Rover Defender különböző méretű és specifikációjú Goodyear abroncsokkal rendelhető. A Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure például 18”, 19” és 20”-os méretekben is elérhető az új Defenderhez.

GoodyearAz átfogó képességekkel rendelkező és sokoldalú abroncs révén az új Land Rover Defender vezetőinek nagyfokú vezetési kényelemben lehet részük, ugyanakkor bármikor le is térhetnek a közutakról, hogy maximális magabiztossággal nézhessenek szembe a nehezebb terepviszonyokkal.

GoodyearAz abroncs megerősített Kevlar® karkasza biztosítja a következetes teljesítményt, valamint megakadályozza a defektet és a perforációt a terephasználat során. A vállak esetében alkalmazott DuraWall technológiának köszönhetően elkerülhető a defekt vagy az oldalfal sérülése, ami igen hasznos a sziklás területeken. Az abroncs optimalizált futófelülete 37%-kal nagyobb futásteljesítményt1 képes elérni a versenytársak átlagánál.

GoodyearA Goodyear magas szintű teljesítményt biztosít a sofőrök számára, akik még többet szeretnének kihozni járművükből a terepen: a Goodyear Wrangler DuraTrac abroncs 18”, 19” és 20”-os kivitelben is elérhető lesz a Land Rover kereskedőknél az új Defenderhez. A Wrangler DuraTrac a TractiveGroove™ technológiának köszönhetően optimális húzóerőt biztosít olyan kihívást jelentő felületeken, mint a sár vagy a hó.