Kezdőlap Hírek Építészet Kiadó Justin Bieber otthona

Kiadó Justin Bieber otthona

1901
0
Kiadó Justin Bieber otthona

Justin Bieber korábbi otthona Los Angelesben úgy néz ki, mint egy hatalmas salátaszárító, viszont most bárki kiveheti.

Kiadó Justin Bieber otthonaSalátaszárító vagy egy kupac CD, a BBC Television Centre… ezek azok a kifejezések, melyeket már ráaggadtak az 1169 Loma Linda Drive-ra. Egyedi építészet jellemzi az biztos, viszont ami még kelendőbbé teszi, hogy Justin Bieber is lakott már itt. Persze a ház sosem volt az övé, csupán bérelte, azt viszont elég szép összegért. 2015-ben közel 60 ezer dollárt fizetett havonta a villa használatáért.

Kiadó Justin Bieber otthonaAz Ed Niles által tervezett otthont 2009-ben fejezték be. Nagy és modern, viszont nem ez az egyetlen ház Los Angelesben, amit megszóltak már építészeti jellemzőiért, Pharrel Williams üvegpalotája is, mely Beverly Hillsben 17 millió dollárért került az eladási listákra, kiváltotta a közösségi média gyűlöletét.

Kiadó Justin Bieber otthonaA Loma Linda Drive-on lévő villa hat szobával és hat és fél fürdőszobával rendelkezik 700m2-en, de van benne lift, végtelen medence és hat férőhelyes garázs is.

Kiadó Justin Bieber otthonaA pletykák szerint Bieber látatlanban vette ki a házat a mérete, Beverly Hills-i elhelyezkedése és nagyszerű kilátása miatt, viszont pár hónap múlva ki is költözött, mert a csupa üveg falak vonzották a paparazzikat.

Kiadó Justin Bieber otthonaNem csupán erről híres az otthon, a Youtube-on híres Jake Paul is ezt használta “It’s Everyday Bro” című klippje forgatásának fő helyszínéül, mely 2017-es feltöltése óta több, mint 250 millió nézőt vonzott.