Kezdőlap Kiemelt Kortárs elegancia – TAG Heuer Carrera

Kortárs elegancia – TAG Heuer Carrera

1053
0
TAG Heuer Carrera

A márka 160. évfordulójának tiszteletére a TAG Heuer Carrera kollekció új modelljeit mutatják be. Az ikonikus kronográf a történelmi modellek elegáns kialakítását modern stílusjegyekkel ötvözi. A négy kronográf kifinomult és modern megjelenését az a letisztult stílus inspirálta, amely az ikonikus TAG Heuer Carrerat híressé tette.

Kortárs elegancia, amelyet az eredeti TAG Heuer Carrera ihletett

Az új TAG Heuer Carrera modellek kifinomultságát a rozsdamentes acél lünetta adja, amelyet tachymeter skála nélkül terveztek annak érdekében, hogy megőrizzék az összhangot a felejthetetlen ezüst számlapú Heuer Carreraval, amelyet eredetileg 1963-ban adtak ki.

 TAG Heuer CarreraEz a 42 mm-es karóra két nyomógombbal és segédszámlapokkal megőrizte a kronográf funkcionalitását. Opálos fekete vagy sunray csiszolt kék, antracit és ezüst színben érhető el. A számlapon 3 és 9 óránál “azurage” segédszámlapok, 6 óránál egy másodpercszámláló található a dátumablak fölött. Az időtlen TAG Heuer Carrera lelkét a márka szabadalmazott szerkezete, a Calibre Heuer 02 adja.

 TAG Heuer CarreraA fekete és kék számlappal rendelkező modellek H-alakú rozsdamentes acél szíjjal érhetőek el. A külső és a belső szemek sarkai a még könnyedebb megjelenítés érdekében lekerekítettek. A szíj korábbiaknál vékonyabb kialakítása kényelmes viseletet biztosít. A két színű verzió ezüst számlappal és rózsaarannyal futatott mutatókkal rendelkezik. Az antracit számlapú modell barna alligátor bőrből készült szíjjal kapható. A menetes zafír hátlap remek rálátást biztosít az innovatív szerkezetre, amelyet a rózsaarany színezésű rotor még exkluzívabbá tesz.

 TAG Heuer CarreraA TAG Heuer Carrera vonal mindig is a márka által kifejlesztett legmodernebb órakészítési technológiát alkalmazta. Az újragondolt modelleket a Calibre Heuer 02 szerkezet hajtja, amely az átlátszó hátlapon keresztül látható. Ez a kifinomult, saját fejlesztés teljes egészében Svájcban készül a TAG Heuer Chevenezben található gyárában. Összesen 168 elemet tartalmaz, beleértve az oszlopkereket és a függőleges kapcsolót, amelyek a fejlett kronográf időmérés és magas minőségű gyártói szerkezet jellemzői. A szerkezet 80 órás járástartalékkal rendelkezik.