Kezdőlap Hírek KROMATIKUS finomságok

KROMATIKUS finomságok

766
0
Ulysse Nardin

Az Ulysse Nardin által elképzelt, korlátozott számban kiadott sorozatok, tovább növelik a névadó svájci forgalmazó igencsak impozáns kollekcióját. Valamint a többi referenciához hasonlóan ez a modell is rendelkezik a zászlóshajó összetéveszthetetlen, kiemelkedő színkódjaival.

Ulysse Nardin Ulysse Nardin feltűnő megjelenést helyezi előtérbe a „Bucherer Blue” kollekciójában egy „Freak” modellnél, amely egy emlékezetes belépőhöz szükséges megkapó árnyalatokban pompázik.

Ulysse Nardin Ez a változat kiemelkedik az alapmodellek közül, mivel számos alkotóeleme élénk kékkel igyekszik elkápráztatni majdani vásárlóit.

Ulysse Nardin Az óceánok tiszteletére komponál kék szín borítja ugyanis a lekerekített csúcsokat, a mutatókat és a 4 óránál látható fogaskerekeket is. Jelenléte felpezsdíti a monokróm atmoszférát, amelyet a Carbonium®-ban megmunkált darabok, /amelyek kétharmad részben szénszálból és egyharmad részben pedig epoxiból álló ötvözetből készültek/ beépítése hoz létre. Amellett, hogy minden órát egyedi textúrájú effektekkel ruháznak fel, ez az anyag igen nagy ellenállóképességgel rendelkezik és ennek dacára mégis hihetetlenül könnyű.

Ulysse Nardin Az precíz időmérés adatai futurisztikus légkörben kelnek életre, egy 43 mm átmérőjű DLC titánium óratestben, amelyet egy UN-230-as úgynevezett „kaliber”, azaz óraszerkezet hajt. Ez az automatizált mozgás teljesen egyedi, mivel a körhintája a saját tengelye körül forog a központi hídja helyettesíti a percmutatót, miközben az egyik kereke jelzi az órákat. Szerkezetében még jobban megkülönbözteti és egyedivé teszi egy szilíciumból készült nagy átmérőjű oszcillátor, amely anyaggal a Ulysse Nardin már több mint egy évtizede dolgozik. Az UN logóval és a Limited Edition felirattal ellátott zafírkristályos hátlap további invitálás a majdani tulajdonosok felé, hogy megcsodálhassák ennek a komplexen és kifinomultan véghez vitt tervezésnek egy újabb perspektíváját.

Ulysse Nardin A Freak X Bucherer Blue limitált sorozatának 88 darabját összecsukható csattal büszkélkedő bőrszíj egészíti ki. Mindegyik kizárólag online elérhető a forgalmazó webhelyén.