Kezdőlap Hírek Autók 3D-ben született újra

3D-ben született újra

720
0
Motoworks

Az 1970-es évek találkoznak a modern korral a Motoworks Suzuki GT380-as motorkerékpárjában, amely irizáló gyöngyfehér fényben úszik.

MotoworksSean Pelletier – a New York állambeli Rochester műhely alapítója, 1970-es évek közepéről származó modellnek adott egy technológiailag vezérelt, kifejezetten geometriai, különleges átalakítást. Lényegében majdnem teljes egészében szinte virtuálisan hozták létre CAD tervezőprogram segítségével.
MotoworksA Motoworks által készített egyedi suzuki GT380 egy sportos stílusmeghatározás mentén lett összerakva. Geometriai kialakítását, különösen az oldalsziluettje felől rápillantva, láthatóan 3D-ben tervezték, az ipari formatervező Jeremy Lacy hathatós közreműködésével.

MotoworksÚj vázat építettek és integráltak az üzemanyag- és olajtartályokkal összhangban, amelyekből mindkettő illeszkedik az egyedi üvegszálas burkolat alá. Ez kiterjed az alsó alvázkeretre is, amelyen a süllyesztett ülés is helyet kapott. Ez pediglen nem más mint egy, a New Curch Moto által megalkotott szemrevaló bőrülés. A világosbarna nyereg megkapó ellentétben áll a CNC-vel megmunkált karosszériával, amelyet gyöngyházfényű, meleg fehér színben hívtak életre.
MotoworksA motorizált kerékpár elején egy HID fényszórót süllyesztettek a burkolatba, hátul pedig egy egyedülálló féklámpát alakítottak ki polikarbonátból. A modernizáció további összetevői közé tartoznak az egyedi csiptetők és lábtartók, valamint az Öhlins hátulsó felfüggesztése, továbbá a megmunkált kerékagyak, amelyek a porszórás megelőzően a műhelyben készültek el.

MotoworksA teljesség kedvéért megjegyzendő, hogy a háromhengeres motort visszafogott tuninggal kiegészítve építették újjá. Egyedi burkolatok kapott, valamint egy új kipufogót is feldobtak rozsdamentes acél tágulási kamrákkal, amelyek kerámia bevonatúak, szatén fekete felülettel.