Kezdőlap Hírek Dizájn Nyaraló biohacker hobbistáknak

Nyaraló biohacker hobbistáknak

622
0
'Bioharcker's Residence'

Az Architectural Practice Superficium bemutatja a 2020-as Arch Out Loud által rendezett HOME Competiton versenyen indított díjnyertes pályaművét a ‘Bioharcker’s Residence’-t, a biohacker hobbisták üdülőhelyét.

A projekt az utahi vörös sziklás sivatag táján helyezkedne el és 3D-nyomtatott, biointegrált anyagok felhasználásával készülne el.

'Bioharcker's Residence'Az otthoni felhasználatú biotechnológiai készletek rendelkezésre állása óta a barkácsolók közösségei megnövekedtek, az otthoni és a laboratóriumi szuperficium arányának emelkedésével.

'Bioharcker's Residence'A nyaraló alakítható architektúrát kínál lakóinak, amely az elemek újrafeldolgozásán vagy cseréjén alapulna saját nyomtatott biointegrált anyagokkal.

'Bioharcker's Residence'A ház szerkezete ezután átprogramozható a belső környezeti kényelem vagy sterilitás céljából, a felhasználó saját önkísérletezésének igénye szerint.

'Bioharcker's Residence'A sziklás tájon elzárva, a nyaraló biztonságos menedéket kínál a biohackerek számára a világtól elzárt kísérletezésre.