Kezdőlap Hírek Autók Menj bárhova, csinálj bármit!

Menj bárhova, csinálj bármit!

667
0
Jeep Gladiator

Az ikonikus Wrangler alapjaira épül a pickup, amely a ’Menj bárhova, csinálj bármit’ életérzést új szintre emeli: 152 centiméteres acél platója fokozott sokoldalúságot, funkcionalitást és rugalmasságot nyújt.

Emellett már a piaci bevezetéskor több mint 200 eredeti Jeep kiegészítő található a Mopar® kínálatában, amelynek segítségével a Gladiator teljesen személyre szabható, vagyis pont olyan életstílus modellé alakul, amilyenre az ügyfeleknek szüksége van. Jeep GladiatorEurópai premier 2021 elején Európában a Jeep Gladiator kiindulásként Sport és Overland felszereltségi szinten elérhető, továbbá az exkluzív Launch Edition és a 80th Anniversary kiadások fokozzák a kínálatot. 2 Minden szinten közös nevező a vadonatúj, háromliteres, V6-os Multijet dízelmotor, amely 264 lóerőt és 600 Nm nyomatékot kínál. A színpalettán kilencféle árnyalatot találunk, amely akár ponyvatetővel, akár fekete vagy a karosszéria színére fényezett keménytetővel is kombinálható. A Sport alapfelszereltség 17 colos kerekekkel érkezik, míg a többi változat már 18 colos kerekeket kínál.
Jeep GladiatorA Gladiator európai kínálatának kizárólagos tagja a háromliteres, V6-os Multijet dízelmotor, amely szériában start-stop rendszerrel rendelkezik, és eleget tesz a végleges Euro 6D károsanyag-kibocsátási előírásoknak. Az FCA EMEA által fejlesztett és gyártott motor fejlett turbófeltöltési technológiája és alacsony súrlódása kivételes hatékonyságot és teljesítményt szavatol. Ezt igazolja a 264 lóerős csúcsteljesítmény, valamint a 600 Nm maximális nyomaték, amelynek köszönhetően a tekintélyes méretű pickup csupán 8,6 másodperc alatt letudja a 0-100-as sprintet. Ez részben a nyolcfokozatú, bolygóműves automata váltó érdeme is, amely lágy kapcsolásokat, gyors reakciót és még jobb terepképességeket biztosít. A modell WLTP szerinti vegyes fogyasztása változattól függően 9,5 és 9,8 l/100 km közötti.
Jeep GladiatorJeep Gladiator Magyarországon már nettó 16,45 millió forinttól elérhető. Az alapfelszereltség részét képezi a fentieken felül többek között a kulcs nélküli indítórendszer, a vontatmánystabilizáló, a részlegesen önzáró hátsó differenciálmű, a kétzónás automatikus klímaberendezés és az automatikusan sötétedő belső tükör – a listát pedig számos opcióval teljesíthetjük ki. A nettó 18,5 millió forinttól rendelhető Overland felszereltségi szint még gazdagabb felszereltséget és még több lehetőséget biztosít: többek között a karosszéria színére fényezett keménytető-rendszer, valamint az Alpine prémium audiorendszerrel felszerelt 8,4 colos navigációs rendszer is széria. Jeep GladiatorA forgalmazás kezdetétől korlátozott darabszámban áll rendelkezésre a 80th Anniversary születésnapi kiadás és a Launch Edition, amelyek nettó 19,9 és 20,3 millió forintos árukkal közel teljes felszereltséget, valamint karakteres, személyre szabott részleteket is tartalmaznak