Kezdőlap Hírek Építészet Minden, ami kell és minden, ami nem

Minden, ami kell és minden, ami nem

788
0
Sky Lane

A legtöbb házzal ellentétben a 12255 Sky Lane-en található otthon bejárata a tetőn át van és az olasz márvány autó behajtón keresztül közelíthető meg, ami egy három autó számára épített garázsba vezet. Akár a tetőn is lehet parkolni, ami egy 20 autós galériának is megfelel. Tökéletes, a díjnyertes autók kiállításának.

Sky LaneAz 1550m2-es otthonból nagyszerű látvány nyílik a Csendes-óceánra. Brentwoodban helyezkedik el, Los Angeles egyik leggazdagabb negyedében, így még a Getty Museumból is kilátás nyílik rá.

Sky LaneLenyűgöző beltérrel rendelkezik a hét szobás, 11 fürdőszobás ház. A földszinten szinte egybeolvad a külső és belső tér, a nappali és a konyha az első udvarra nyílik, ahol egy 23m-es végtelen medence is található. Minden hálószoba rendelkezik ablakkal, mely szintén osztozik a látványban. A három szintre sem nehéz feljutni, mivel két lift is található az épületben.

Sky LaneA ház egyéb felszereltsége is említésre méltó, a 13 férőhelyes mozi, a 650 üveg tárolására szolgáló borospince, a konditerem vagy a szauna mellett Sky Lane Darwin rendszere a legmodernebb eszköz, mely a tulajdonos kedve szerint szabályozza a ház levegőjének és vizének szűrését.

Sky LaneDe Loren olyan építészeti elemeket használt a Sky Lane-hez, mely tökéletesen kiegészíti lenyűgöző homlokzatát.

Sky LaneA Fibonacci geometriai spirálja inspirálta a ház lépcsősorát vagy éppen a dugóhúzó jellegű autófelhajtót. A végtelen medence alatt pedig, az első udvarban található egy majdnem 1000m2-es kert 300 gyümölcsfával.

Sky LaneA Sky Lane egy pár dió bárral is büszkélkedhet, mely a japán asztalos, Toshi Kawabata munkája és a konyhában és a földszinten találhatóak. A nappali íves, faragott fa fala is Kawabata munkája, mely segít a nyitott légtér megteremtésében és aljában ülőkéket is kialakított az asztalos.

Sky LaneItt mindenki találhat magának valami kedvére valót, legyen wellness rajongó, autógyűjtő vagy az építészet szerelmese.

Sky Lane