Kezdőlap Hírek Építészet Igazi műterem a svájci hegyekben

Igazi műterem a svájci hegyekben

942
0
Mino Caggiula Architects

Svájc lenyűgöző zöld táján gyökerezik a villa, amelyet a Mino Caggiula Architects tervezett és egy igazi műterem. Az Origlio nevű kis faluban Alice Trepp, equadori szobrász projektje teljesedett ki. A sima szerves formákkal ötvözött projekt a természetes környezet szelíd körvonalaiból merít.

Mino Caggiula Architects A zöldellő hegyek és a tó látványa igazán elvarázsolta Alice Trepp-et. Amikor a projekten dolgozott, a telek az ókori görög színházakra emlékeztette, ahogy a domboldalakon elterültek lenyűgoző látvánnyal. Ezt szem előtt tartva a természetes kontúrok vezették inspirációként, míg az új épületet tervezte.

Mino Caggiula Architects A kontúrvonalak részletei formálták organikusan a falakat és az íves tetőt, mely körülöleli a belső teret. Alatta mély beton függelékek, melyet megtör az üveg homlokzat, így a belső tér természetes fényben úszik.

Mino Caggiula Architects Harmonikus szimbiózist alakított ki a villa a dús vegetációval borított talajjal. A természetes barlang, a félig kültéri átriumra hasonlít. A nyugodt vizű medencével együtt tökéletes hely a művészi elmélkedéshez vagy visszatekintéshez.

Mino Caggiula Architects

Mino Caggiula Architects