Kezdőlap Hírek Építészet Modern Escobar House medencével

Modern Escobar House medencével

1598
0
Escobar House

Luciano Kruk tervezte a Buenos Aires mellett található modern otthont, az Escobar House-t.

Escobar HouseA ház része egy elkülönített közösségnek, viszont az ügyfelek biztosítani szerették volna, hogy a ház maga megőrzi a belső privát szférát. Az eredmény egy olyan szerkezet, mely az elején zárt, viszont hátsó részén teljesen nyitott, így az utcai kilátás helyett élvezi a golf pálya által nyújtott természetes környezetet.

Escobar HouseAz otthon belső részében dominál a beton és üveg, két anyag, mely a hétvégi lakóknak nem fog sok fejfájást okozni.

Escobar HouseÖsszességében a dizájn egyszerű és direkt mentes mindenféle mesterséges elemtől. Luciano Kruk ehelyett játszott a magasságokkal, az egyszerű vonalakkal és a természetes fénnyel, így a mélységérzet mellett a figyelmet a környezetre irányítja.

Escobar HouseA ház hátsó része folytonossággal kapcsolódik a külső teraszhoz és az udvarhoz a nappali és étkező résszel. A tér egy félig zárt toldással kapcsolódik a házhoz egy medencével. A medence elhelyezkedése könnyű hozzáférést biztosít a házhoz és gyönyörűen tükrözi az eget a vízen.

Escobar HouseA magas belső térrel rendelkező nappalit úgy tervezték, hogy a ház legszembetűnőbb része legyen. A tér a természetes földszint felett helyezkedik el és csodás kilátást biztosít a környezetre.