Kezdőlap Hírek Autók Nissan Ariya: egy új korszak 100% elektromos coupé crossovere

Nissan Ariya: egy új korszak 100% elektromos coupé crossovere

1068
0
Nissan Ariya

A Nissan bemutatta az új Nissan Ariya elektromos coupé Crossover modelljét, új fejezetet nyitva ezzel elektromos autózás történetében. Az EV-t globálisan egy virtuális esemény keretein belül mutatták be Yokohamában, a hamarosan megnyitó Nissan Pavilionban.


Amit az Ariya, a Nissan első teljesen elektromos coupé Crossovere kínál, az dinamikus gyorsulás, az egyenletes, csendes működés, valamint egy hívogató, luxus lounge-szerű atmoszféra.

Nissan AriyaKellemes környezetet biztosít vezetőjének és utasainak stresszmentes, önálló vezetési lehetőségeivel, hangvezérelt személyi asszisztensével és zavartalan kommunikációjával. Az 500 km-re becsült hatótávjával (WLTP vegyes ciklus szerinti tervezett érték, a homologizáció után lesz végleges), az Ariya tökéletes társ a mindennapi közlekedésben és a hosszabb autóutak során is.

Nissan AriyaA Nissan Ariya alapjául a hasonlóképpen elnevezett koncepció autó szolgál, mely a 2019-es Tokyo Motor Shown került bemutatásra, illetve céloztak már rá az IMx-szel a 2017-es Tokyo Motor Shown is.

Nissan AriyaEz az első modell, amely képviseli a Nissan új identitását mint elektromos autó márka. Az Ariya egy új korszak első követe, ahol az elektromosítás, az optimalizált platformok és a zökkenőmentes autós Mesterséges Intelligencia technológia általános lesz.

Nissan Ariya„Az Ariya testesíti meg lankadatlan szenvedélyünket, melynek egyetlen célja az, hogy ügyfeleink életét jobbá tegyük”, mondta Ashwani Gupta, a Nissan globális operatív igazgatója. „Élvonalbeli formatervezés, erős, felvillanyozó hajtáslánc, letisztult, modern belső tér, csordultig töltve fejlett technológiával; az Ariya nemcsak vezetője számára komfortos, hanem minden utasának.”