Kezdőlap Hírek Autók Okos gumikeverékkel készül az új Pirelli Cinturato P7

Okos gumikeverékkel készül az új Pirelli Cinturato P7

1220
0
Pirelli

Az új Pirelli Cinturato P7 egy nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, mely fokozott biztonságot, hatékonyságot és fenntarthatóságot biztosít a Cinturato hetven éves hagyományából, valamint az előző generációs P7 folyamatos fejlesztéséből származó összes tapasztalatból adódóan. Ez az új gumiabroncs máris kapható a nyárra készülve, és bemutatkozik az európai és ázsiai piacokon.

PirelliEgy a Pirelli által megrendelt felmérés, amelyre április vége és május eleje között került sor a 18 colos vagy annál nagyobb gumiabroncsot használó járművezetők körében, rámutatott arra, hogy a jövőben növekedni fog az autóhasználat – különösen a társadalmi távolságtartást szolgáló intézkedések esetében. Kínában a válaszadók 68 százaléka mondta, hogy többet fogják használni autójukat, Olaszországban 31 százalék, Németországban pedig 20 százalék.
A megkérdezettek több mint 50 százaléka mondta, hogy az év vége előtt le akarja cserélni a gumiabroncsait, hogy biztosítsa autója optimális biztonságát. A választásukat meghatározó kritériumok között nagy szerepet játszott a gumiabroncsok megbízhatósága és minősége: a biztonsági jellemzőket előtérbe helyező válaszadók aránya Németországban 59 százalékra, Olaszországban 78 százalékra, Kínában 86 százalékra nőtt.

 AZ ÚJ PIRELLI CINTURATO P7

A 2009-ben bevezetett előző generációtól kezdve, amely vezető homologizációvá vált, a Cinturato P7 abroncsot folyamatosan javítottuk és fejlesztettük a Pirelli és a világ prémium autógyártóinak szoros együttműködése keretében.
A Pirelli Cinturato P7 legújabb generációja arra hívja fel a figyelmet, hogy a legfontosabb prioritás a mai autósok számára a biztonság és a hatékonyság. A Pirelli mérnökei egy intenzív kutatási és fejlesztési program révén egy olyan terméket fejlesztettek, amely magas szintű technológiájával képes áthidalni a gumiabroncsokra jellemző tipikus kompromisszumokat. A Cinturato P7-hez kifejlesztett új technológiák képesek összeegyeztetni az egymással szembenálló követelményeket, mint például a nedves teljesítményt és az alacsony gördülési ellenállást, és egy olyan új technológiai szabványt megvalósítani, amely világszerte kielégíti a járművezetők és az autógyártók igényeit. A legújabb Cinturato műszaki újításai között szerepel egy új gumikeverék, amely olyan „műszaki intelligenciával” rendelkezik, amely a környezeti hőmérséklettől függően képes változni, mintha egyszerre két gumikeverék lenne egyben.

Az