Kezdőlap Hírek Autók Száguldó toll

Száguldó toll

913
0
Montegrappa F1 Seventy

A Montegrappa újonnan kiadott, „trófea” tollával ünnepli a Forma-1 száguldó cirkuszának 70. évét. Egy olyan különleges íróeszközzel, amelyben a titán és a szénszál magas színvonalú teljesítményével és a szélsőségek iránti rajongásával olvad egybe, mindezeken keresztül is méltó emléket állítva a versenyszellemnek.


Mivel mindegyik változatából csak 100 darab készült a Montegrappa F1 Seventy luxus íróeszköz, már önmagában is trófeaként értelmezhető.

Montegrappa F1 Seventy
A jelenlegi 2020-as szezon ismét bizonyította a sportág hihetetlen ellenálló képességét. Hét évtized után amelyet a versenyzési, tervezési és a mérnöki élvonalban töltött el, a Formula1 továbbra sem mutatja a lendületvesztés legapróbb jeleit sem.

Montegrappa F1 Seventy
A sebességőrültek értékelni fogják a csúszós golyóstoll opciót, míg az egyszerű, letisztult megoldások hívei élvezhetik az egyedi, 18K-os aranytollheggyel ellátott töltőtoll suhanását a papíron, amelyet egy saját, dugattyútöltő rendszer támogat meg, egy olyan megoldás, amelyet már régóta irigyeltek a rivális gyártók. A deluxe különleges F1-es tokja mindkét fent említett modelnek méltó táolási helyet biztosít.

Montegrappa F1 Seventy
A Montegrappa Extra Otto luxus íróeszköz radikális mértékű újragondolása során titán és szénszál felhasználásával hozták létre a házat, amely a legkönnyebbek és mégis a legerősebbek közé tartozik a kategóriájában. A kifinomult szerszámok jóvoltából minden él tökéletesen megmunkálásra került és így kellően kihangsúlyozható lett az elit sziluettel keretezett, hibátlanul gördülékeny írásélmény, amely megszületik ennek a nem mindennapi eszköznek a jóvoltából.

Montegrappa F1 Seventy
A Forma-1 Seventy íróeszköz (4750 euró/1.6 millió Ft) egyenlő arányban közvetít egyfajta dögös és kifinomult életérzést
Verseny-vörös zománcot alkalmaztak a kupak tetején lévő dombornyomásos F1 logó esetén és különleges, jubileumi márkajelzést marattak a szárba,valamint a kupakba.
A tonális versenycsíkok valamint a gumiabroncs futófelületének mintázata és a kiváló minőségű damaszkuszi fényezés további pluszt ad a felületkezelés részletességéhez és mindezek mellé még kiváló tapadást is nyújt. A győztes kockás zászlaja beépül egy titán kupakba is: mindössze 33 pilóta nyerte meg összesen 14 országból az FIA Formula-1 világbajnokságot a versenysorozat megalakulása óta.