Kezdőlap Hírek Hajók A Times Square közepén landolt ez a 18 méteres szuperjacht

A Times Square közepén landolt ez a 18 méteres szuperjacht

929
0

A Times Square látogatói számára nem szokatlan, ha valami szokatlant látnak. Ebben az évben megjelent már egy hatalmas körhinta, egy apró házikó, és néhány meglepetés lánykérés is történt. Azonban szuperjachtot nem mostanában láttak itt az emberek, New York legforgalmasabb csomópontján.

Times Square

Az Azimut-Benetti így ünnepelte 50. születésnapját. Az Azimut S6 június 6-11 között volt kiállítva a nagyvárosi forgatagban. Azonban az ötlet teljesen magától értetődik, ha ismered az Azimut-Benetti történetét. A márkát innovatív, de stílusos jachtjairól ismerjük, így nem is hiányozhatott a bemutatóról a neonfény és nyüzsgő városi tömeg. Az Azimut összhangban áll a modern kultúrával és technológiai újításokkal.


Az Azimut Yachts és a Benetti két különböző piacot fognak meg, közösen azonban elérik a tökéletességet. 2019-ben például a Benetti Spectre kapta meg a legjobb, 60-90 méteres motoros jachtnak szóló elismerést a Best of the Best 2019 keretében, az Azimut Grande 25 pedig a 30 méteres jacht kategória győzteseként állhatott a dobogóra. Az olasz jachtkészítő persze nem ismeretlen senki számára, ezer közül felismerjük hajóik különleges vonalait.