Kezdőlap Hírek Autók Újjászületett a Nissan JUKE

Újjászületett a Nissan JUKE

1282
0

Közel egy évtizeddel azután, hogy a jellegzetes, az életörömöt középpontba állító egyéniségével minden későbbi kompakt crossover számára magasra tette a lécet, a Nissan JUKE új generációjának érkezése ezúttal is meghatározó újdonságot jelent a szegmensben.

 

Nissan Juke A vezetés öröméből semmit sem áldoz fel a megújult JUKE, amely új szintet képvisel teljesítményben és technológiai fejlettségben is, mindezt rendkívül jellegzetes, de a korábbinál tágasabb coupé-crossover formába foglalva.

Nissan Juke

Az átlagból kitűnő formatervének köszönhetően a Nissan JUKE lelkes fogadtatásra talált Európában, amit a jelenleg a földrész útjain futó közel egymillió eladott példány is jelez. A JUKE következő generációját – melyet a mai napon egyszerre mutattak be Londonban, Párizsban, Milánóban, Barcelonában és Kölnben – a crossoverekre jellemző praktikum mellett kifejezetten a dizájnt, technológiát és teljesítményt egyaránt nagyra értékelő európai autósok igényei szerint fejlesztették.

„A Nissan JUKE jellegzetes egyediségét megőrizve, de a korábbinál is karakteresebb személyiséggel, még felvillanyozóbb teljesítménnyel és a vezető igényeire reagáló fejlett technológiákkal tér vissza” – mondta Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe terméktervezésért felelős alelnöke. „Az új formaterv és az izgalmasabb vezetési élmény találkozik a kompakt crossoverek egyre bővülő vásárlókörének igényeivel. A JUKE felnőtt, de megőrizte az örömteli vezetésben megnyilvánuló jellegzetességeit, melyekkel mindig kitűnt a tömegből.”

Nissan Juke