Kezdőlap Hírek Építészet Villa a vietnami pálmafák tövében

Villa a vietnami pálmafák tövében

943
0
A&A Villa

A VRA Design Can Thanh A&A Villa nevű legújabb terveiben felhasználja a helyi kulturális és természetes környezetet.

A&A Villa A ház az ősi vietnámi városban, Hoianban épül, számos több száz éves épülettel és változatos, egyedi növényvilággal körülvéve. A ház terve ezeket az elemeket emeli ki, az őshonos növényzetet mind formailag, mind anyagban, szerkezete pedig emlékeztet a helyi tradícionális ház típusokra.

A&A Villa A VRA dizájnja változatos anyag- és tértípus-palettát alkalmaz a Can Thanh A&A Villanál. A ház Cam Thanh területén, Hoian városban található, melyet a turisták által kedvelt kókusz- és nipapálma erdőkkel vesz körül.

A&A Villa Turisztikai fontossága miatt a régió szimbólumává vált a növény. A dizájn a leveleket és a törzset használja egyedi strukturális terveihez.

A&A Villa A ferde oszlopszerkezet erős vizuális benyomást és ismerős teret hoz létre, emlékeztetve arra, hogy a kókuszdió vagy a nipa tenyér alatt van.

A Cam Thanh A&A villa olyan térbeli elrendezése tükrözi az ősi Hoian városának házait. Hosszú, lineáris elrendezésűek, amelyeket kis kertek osztanak három rövid blokkra, elősegítve a minél több természetes napfény és a szellőzést.

A&A Villa A belső tereket úgy alakították ki, hogy biztosítsák a harmonikus légkört, amely gazdag és élénk, miközben nem zsúfolt. Nagy fák nőnek mind a belső, mind a külső terekben, hogy árnyékot adjanak és gyönyörű kilátást kínáljanak.

A&A Villa

A&A Villa

A&A Villa