Kezdőlap Hírek Hajók Vízen a Lexus jachtja

Vízen a Lexus jachtja

2056
0

Lexus hamarosan vízre száll sorozatgyártású jachtja, az LY 650 első példányával. A márka legfrissebb formanyelvét, az L-finesse dizájnfilozófiát az autóiparon kívül alkalmazó, sorozatgyártású LY 650 a lenyűgöző Lexus Sport Yacht Concept hajótanulmány által kijelölt úton halad tovább.

Lexus jacht

Hogy az álom megvalósulhasson, a Lexus az egyedi hajók építésében igen kiterjedt tapasztalattal rendelkező Marquis Yachts hajóépítő műhelyre bízta nem csupán a Lexus jacht megvalósítását, de annak értékesítését és karbantartását is. A műhely annak idején a Lexus Sport Yacht Concept megépítésével bizonyította alkalmasságát.

A Lexus exkluzív felvételeket tettközzé a Pulaski városában (Wisconsin állam, USA) működő Marquis Yachts által épített LY 650 jachtról. A kézműves hagyományok, a modern technológiák és az ihletett tervezés páratlan kombinációja ideális partnerré teszi a Marquis Yachtsot abban, hogy életre hívják a Lexus hajótervezésének második fejezetét.

Lexus jacht

A saját szakterületükön felmérhetetlen tapasztalattal bíró, legendás Lexus Takumi mesterek méltó partnerei a Marquis nagy tudású hajóépítő szakemberei, akik közül sokan harminc éve dolgoznak a vállalatnál.

 

Az Lexus LY 650 első példánya a várakozások szerint 2019 második félévében mutatkozik be.

Lexus jacht