Kezdőlap Hírek Építészet Vörös lodge

Vörös lodge

828
0
Game Lodge
DCIM100MEDIADJI_0223.JPG

A namíbiai Khomas régióban a Slee &C. Architects által tervezett Game Lodge a vörös föld színével harmonizáló vakolt falakkal és egyszerű vonalaival hódít.

Game Lodge A dél-afrikai cég a cementes vakolatba a farmon található vörös homokot kevert, így a robusztus építmény az azt körülvevő talaj színét kapta.

Game Lodge Az alacsonyan emelkedő lineáris épület a látogatókat a vadgazdaság egyedi jellegével ismerteti meg és menedéket kínál a durva namíbiai környezetben.

Game Lodge A Slee & Co. építészei a szavanna füvében képzelték el a házat, melynek a vörös föld és szétszórt tövisfák adnak karaktert. Megközelítve a ház lassan kitűnik környezetéből.

Game Lodge Az épület masszív falai árnyjátékot teremtenek és a figyelmet a tájra terelik, miközben a konzolos tető gerince fölé hajlik, mely megóvja a túlméretezett verandát, keretezve azt akadálytalan kilátást biztosít.

Game Lodge A Slee & Co. egyszerű Architects egyszerű anyagokat használt a ház építéséhez, közte a hullámosított tetőlemezt, a természetes vörös homok színű vakolt falakat és a cementpadlót. Emellett az kiterjedt üvegajtók, amelyek kinyitáskor eltűnnek a falakban, eltüntetve a külső és belső terek közötti határokat.

Game Lodge

Game Lodge