Kezdőlap Hírek Autók Yamaha XV920 ezüst és arany

Yamaha XV920 ezüst és arany

1049
0
Yamaha XV920

A lengyel műhely megszállottsága folytatásaként megalkotta a tökéletes motort, de egy kicsit másképpen, a Moose Moto most a második Yamaha XV920-at építette át, követve a 2019-es “Good and Evil”-t.

Yamaha XV920 Az eredeti motor izmos teste és V-turbo motorja iránti rajongásukat fejezik most ki, melynek agresszív kinézetű eredményeit “The other worlds”-nek hívják, egyiket ezüst, másikat arany színben.

Yamaha XV920 A Moose Moto Yamaha XC920 motorokat a teljes hátsó kerekek és szobrászati remekműveknek is beillő kipufogók határozzák meg.

Yamaha XV920 A jó minőségű, csiszolt rozsdamentes acél csövekből készült kipufogó rendszerben, mely az ülések alól nyúlik ki, a füst a jobb és bal oldalon végigáramlik.

Yamaha XV920 Villás végük tökéletesen tükrözi a motor V-iker motorjának erejét. A karakterisztikáját kiegészítése érdekében minden felesleges alkatrészt elhagytak, a keret és a tank pedig óvatosan elrejti a vezetékeket a szem elől.

Yamaha XV920 A letisztult váz ezüst króm festést kapott. A tankokon először galvánozott króm és arany króm festést, majd szén hidrográfiát alkalmaztak az első részén és matt átlátszó lakkal védték mielőtt megkapta a szén fényes csíkokat. Az eredmény letisztult, mégis lenyűgöző.

Yamaha XV920 Látszólag úgy formázták a motor újratervezett farok nyergeit, mint a kipufogócsöveket. Ugyanolyan vonalon haladnak, mint a megemelt tartályok, hogy dinamikus, kissé agresszív testet hozzanak létre. Teljesen vágott és hajlított, egyenletes acélból készült.

Yamaha XV920 A nyereg kiváló minőségű irha bőrt kapott borításul, melyet valódi szénszálas logo díszít. A lyukak LED lámpákkal töltik ki, hogy a hátsó lámpák sci-fi-szerű vonalakban az ülések aljáról világítsanak.

Yamaha XV920 Elöl a motor LED lámpákat kapott. Az első felfüggesztés Kawasaki ZX6R, a kormány pedig minimalista stílusú kapcsolókkal van felszerelve. A két motor kövér Metzeler abroncsokon ül.