Kezdőlap Hírek Autók 830 lóerő a pályán

830 lóerő a pályán

768
0
Lamborghini

Néhány hónapot még várnunk kell, hogy megtudjuk, hogyan is néz ki a Lamborghini új pályára szánt szuperautója, az SCV12, abba viszont, hogy milyen vezetni, most nyerhetünk némi betekintést. Az autógyártó most egy cockpit videót adott közre az autó teszteléséről.

A teszthétvége során a cég SQuadra Corse Motorsport csapata egy rövid videót posztolt a limitált kiadású versenygépéről, amint a köröket szeli az Autodromo Enzo e Dino Ferrari pályán Imolában.

LamborghiniA közel két perces felvételen Emanuele Pirro pilóta látható, ahogy a pályán köröz. Az autó belső teréből sok nem látható, de az igen, ahogyan a négyszögletes kormánykerék digitálisan a jármű mérőeszközeit.

 Az elejétől a végéig tisztán megjelenik a klipben a 830 lóerős V12 motor üvöltése. A videón az SCV12 igazi száguldó démon.

LamborghiniElég sok kitakart kép miatt még mindig misztikum övezi a Lamborghini legújabb szuper autóját. Annyit tudunk, hogy a márka legerősebb V12 motorját kapja, mely 830 lóerőt képes kifejteni és vad aerodinamikai dizájn adja majd a GT3 versenyautó leszorító erejét. Őszre ígérték debütálását, de reméljük, addig még több részletet elárulnak.