Kezdőlap Hírek Autók Kézműves BMW

Kézműves BMW

Fotók: BIKE EXIF -
2304
0
BMW K100 RS

Igazán karakteresre sikerült a Motocrew egyedi BMW K100 RS motorja a fehér alappal, matt fekete alkatrészekkel és a fehér, kék és vörös csíkokkal, viszont még így is egész minimalista kinézetet kapott.

BMW K100 RS Az eredeti 1984-es modellt újratervezték, újraformálták és modern kinézetet és hajtóerőt kapott, bár a motorja még ígyis egész jó állapotban volt. Tükrözi a német autómárka teljesítményét, de egyszerre modern-retro kinézettel rendelkezik.

BMW K100 RS A Motocrew legnagyobb kihívása a BMW K100 RS egyedi változatával az eredeti hátsó váz volt, mely a stúdió szerint mind vizuálisan mint a tényleges esztétikai minőség tekintetében csökken a vége felé. Újradolgozták az egész vázat, a felesleges levágták és egy új részeket kapott a hátulján az eredetihez csatlakoztatva. A fehér keret megy a színezéséhez és a tank alatt fut végig a hátuljáig, ahol tartja az ülést. Egy pár fém szárny alakú lemez alakítja át a tartályt, hogy dinamikusabb benyomást kelthessen.

BMW K100 RS A fehér karosszériával kontrasztban, az alacsony váz és a motor, számos egyéb alkatrésszel együtt felfrissült és szatén és matt fekete festést kapott. Az eredeti légdobozt egy újonnan gyártott, egyedülálló szívócsatorna helyére építették be egy DNS-szűrővel. Új kipufogót is szereltek be, melyből a gázok az SC CR-T hangtompítóba áramlanak a jobb teljesítmény érdekében.

BMW K100 RS A Motocrew BMW K100 RS Custom 17’-os BMW K1200-on ül, sportos Shinko abroncsokba burkolva. Elöl LED lámpákat találunk és egy kis Speedo motoros sebességmérőt, mely egy 3D nyomtatott tartót tetején ül.

BMW K100 RS Ezt Bluetooth controller és kulcs nélküli indítórendszer egészíti ki, valamint a tükrök végén lévő irányjelzők. A hátulja felé egy sor hátsó csap és a rendszámtábla tartó diszkréten ül a kerekek oldalán.