Kezdőlap Hírek Autók 840 lóerős Lamborghini Urus

840 lóerős Lamborghini Urus

Fotók: 1016 Industries -
5380
0
Lamborghini Urus

A Lamborghini Urus egy mániákus, 640 lóerős SUV, mely a 300 km/órát is elérheti. Lenyűgöző teljesítményéhez látvány is párosul, viszont néhány vásárló még ennél is többet szeretne.

Lamborghini Urus

Az 1016 Industries eleget tenne ennek a vágynak, új szénszálas karosszériát adott a Lamborghini Urusnak. Az 50 darabos limitált szériát egyenként 350 ezer dolláros áron kínálják. A szupersportos SUV szélesebb első és hátsó sárvédőket és fokozott teljesítményt kapott.

Lamborghini Urus

A különleges széles karosszéria frissítés feltűnő, de ízléses. Minden fejlesztett elem eltávolítható és helyettesíthető. A paneleket elláták OEM, azaz Original Equipment Manufacturer felfüggesztésekkel. “Az elemek mögött “OEM” filozófiája áll” – mondta Peter Northrop, az 1016 Industries vezérigazgatója. “Termékeink magas minőségűek és részletesek, tökéletesen kiegészítik a meglévő elemeket.”

Lamborghini Urus

A szépség nem csak a karosszériában rejlik. Az 1016 Industries szerint ez az első cég, mely teljesítmény frissítést kínál az Urushoz, mely megtartja a Lamborghini eredeti gyári garanciáját. Ha csupán teljesítményt szeretnénk a látványelemek nélkül, az 1016 plug-and-play ECU frissítést is kínál.

Lamborghini Urus

Kezdésnek a Stage 1-t kínálják 3495 dollárért, mely 780-ra növeli a lóerőt. A bátrabbak a Stage 2-t is kipróbálhatják, mely 840 lóerőt kínál 4395 dolláros áron. A tovább fejlszetett ECU-hoz egy app is jár, mellyel ki és be tudjuk járművünket kapcsolni és információt gyűjt a motorról és a váltóról.ű

Lamborghini Urus

“Lehetőségünk nyílik távolról csatlakozni az ECU-hoz és személyre szabott beállításokat nyújtsunk az ügyfeleinknek” – jegyezte meg Northrop.

A teljes karosszéria csomagot az 1016 Industries a kezdő, 45 ezer dolláros áron kínálja