Kezdőlap Hírek Autók A Mansory Xerocole újra népszerűvé tenné a homokfutókat

A Mansory Xerocole újra népszerűvé tenné a homokfutókat

1037
0
Mansory Xerocole

A Mansory Xerocole újra népszerűvé tenné a homokfutókat. A piacot világszerte a SUV-ok dominálják, bár az elmúlt években újra népszerűvé váltak az off-road járművek, többnyire csak gyűjtők garázsait díszítik. Most viszont csupán idő kérdése, hogy Mansory sikeresen teszi-e újra népszerűvé ezt a különleges ágazatot.

Mansory Xerocole A Xerocole a Cam-Am Maverick-on alapszik és egy egyedi, lenyűgöző eredményt kapott a jellegzetes Mansory jegyekkel.

Mansory Xerocole Mint minden más Mansory jármű, a karosszéria eredeti anyagát felváltotta a szénszálas anyag. Az alapjármű teteje is meghosszabbításra került az eleje felé, hogy a két hozzáadott fényszórónak helyet adjon, mely elegánsan illik a tető első szélébe.

A normál ajtók beszerelése növeli a Mansory Xerocole mindennapi alkalmazhatóságát anélkül, hogy homokfutó jellegét elvenné. A dizájn új megjelenést hoz létre az új tetővonallal és szélvédővel.

Mansory Xerocole A hátsó rész is kapott némi tuningot, a standard járművekkel ellentétben a Xerocole szélesebb burkolatot kapott, a Mansory felirat pedig a megmutatkozik a teljes szélességén. Az elegáns kinézethez hozzájárul az “Orange Desert Sunset” festés is.

Mansory Xerocole A Mansory Xerocole belső tere is exkluzív és elegáns dizájnt kapott, mely összhangban van a tervezett használattal.

Mansory Xerocole A külső kéttónusú színpalettája a belső térben is megmutatkozik, bár az itt elvégzett átalakítások csupán az ülésre, a sportkormányra és a kontrol rendszerre korlátozódik.