Kezdőlap Hírek Autók Microline 2.0, a városi közlekedés jövője

Microline 2.0, a városi közlekedés jövője

828
0
Microline 2.0

A Microlino első generációjának sikeres kampánya után most a cég bemutatta Microline 2.0 dizájnját, melynek kinézete még mindig jellegzetes, viszont frissebb, tágasabb és minden eddiginél csábítóbb.

Microline 2.0 Az első modell újratervezésének célja az akkumulátor biztonsági előírások fejlesztése volt, ami miatt a jármű teljes szerkezetét meg kellett változtatni.

Microline 2.0 A Microline 2.0 stabilabb lett a hátsó tengelytáv növelésének köszönhetően. De nem csak külső ráncfelvarrásra került sor, hanem a belső tér is teljesen megújult.

Microline 2.0 Az erős e-motor sokkal hatékonyabbá tette a Microline 2.0-t. Az A-oszlop vékonyabb lett, amely jobb látási viszonyokat eredményez, a belső tér újratervezése miatt pedig kényelmesebb tér várja az utasokat.

Microline 2.0 Párja, a Microletta egy háromkerekű elektromos motorkerékpár, melyet 80 km/h-s sebességig egy normál jogosítvánnyal bárki vezethet. Az első dupla kerekek nagyobb biztonságot adnak a kanyarokban és rövidebb féktávot biztosítanak.

Microline 2.0 A piros lámpánál megállva a motor leáll, így elkerülhető a borulás és a sofőr lábát is szárazon, cipőjét pedig tisztán tartja.

Microline 2.0 Sajnos arról nem adott ki információt a cég, hogy a gyártást mikor szeretné megkezdeni, mert jelenleg a Microlino 2.0-ra koncentrálnak.

Microline 2.0