Kezdőlap Hírek Autók Az Airstream legújabb luxus lakókocsija

Az Airstream legújabb luxus lakókocsija

2289
0
Airstream

Úgy tűnik, az Airstream-nél dolgozók azt szeretnék, ha minél többet költöznének otthonaikból, persze a jó értelemben.

Airstream

Az amerikai, lakókocsikat gyártó cég a Classic névre hallgató új modelljében a belső térre helyezi a hangsúlyt, a legkifinomultabb tradícionális otthonokat küldi az utakra.

Airstream

Az Airstream felső kategóriás ajánlata a 30-33 lábas lakókocsi, két különböző dekorációs palettával, melyet egyszerű névvel láttak el: Comfort White. Egyik változata az Earl Grey Ultraleather, a másik pedig a Caffe Latte Ultraleather.

Airstream

A világos színpalettát tökéletesen kiegészítik a Shaker stílusú bútorfrontok, melyek európai keményfáját német fogantyúk egészítik ki. A fehér bútort nagyszerűen kiegészíti a sötét, hullám mintás munkalapok. A padló tartós vinyl borítást kapott, mely leginkább szőtt fűszövetre hasonlít.

Airstream

A Comfort White témája az háló és nappali területén is megjelenik, fehér ágyneműt szürke szegés, bársony ágyterítő és kontrasztos párnák díszítik. Az Airstream Classic 33 lábas verziójában a tulajdonosok élvezhetik a stílusos sötét munkalapra helyezett mosdó és a legmodernebb zuhany előnyeit.

Airstream

A legújabb Classic az Airstream Smart Control Technology frissített változatát kapta, mely biztosítja a lakókocsi különböző rendszereinek vezérlését pusztán egy 7 inches érintőképernyőről. Kapott még néhány Favourites “Kedvencek” funkciót is, mely lehetővé teszi a leggyakrabban használt beállítások gyors elérését és kiválasztását, mint a légkondi vagy a belső világítás.

Airstream

Attól függően, hogy a négy Classicból melyiket választjuk, az Airstream akár 5 férőhelyet is tud biztosítani a luxusra vágyóknak, amelyről Wally Byam csak álmodott, amikor 1931-ben a céget megalapította.