Kezdőlap Hírek Green Man Az Unu lerántotta a leplet második generációs elektromos robogójáról

Az Unu lerántotta a leplet második generációs elektromos robogójáról

1196
0

A berlini Unu végre bemutatta legújabb találmányát. Az új generációs robogó kerek formákkal érkezik, és olyan intelligens funkciókkal van ellátva, mint a navigáció és lopásgátló. Az előrendelés május 21-én startolt.

UNU

Az Unu három alapítója már régóta dolgozik azon, hogy újraálmodják a városi közlekedést. A cég saját tapasztalataira épít ebben, hiszen pontosan tudják, milyen nehézségekkel néznek szembe az emberek Pekingben, amikor közlekedniük kell. Az Unu a projekt során Christian Zanottival dolgozott együtt, a közös munka eredménye pedig egy szép és hatékony robogó lett.

UNU
A robogót egy teljesen hangtalan Bosch elektromos motor hajtja, amely akár 45 kilométer/óra sebességre is képes. A hordozható akksikat bárhol tölthetjük, és egy töltéssel akár 100 kilométert is mehetünk a kétkerekűvel. Az Unu ráadásul azzal is elbüszkélkedhet, hogy az elektromos robogók közül a második generációs Unu gyorsul a leghatékonyabban.

UNU
Az új robogón ketten is kényelmesen elférnek, ráadásul elég tárolóhely is van a holminknak, de az ülés előtt egy külön táskaakasztót is elhelyeztek. A tervezőknek sikerült megtalálniuk a tökéletes egyensúlyt esztétikum és innováció között. A robogó a saját applikációjával érkezik, amelyet a kijelző segítségével tudunk kezelni.

UNU

Itt navigáció, lopásgátló és intelligens indítókulcs is található. A tulajdonosok tehát bármikor nyomon tudják követni a robogójukat okostelefonjuk segítségével. Ráadásul a kulcs sem kell az indításhoz, ezt is megtehetik az applikáción keresztül.
A robogót online rendelheted meg három típusban (2kW-os, 3kW-os vagy 4kW-os motorral) és hét színben. A leendő tulajdonosok rendszámmal és élő biztosítással kapják meg a robogójukat szeptembertől.

UNU
„Az elektromos járműveket elérhető áron kínáljuk az embereknek. Az új, második generációs Unu robogóval a közlekedés is új szintre lépett” – mondta Mathieu Caudal, az Unu egyik alapítója.