Kezdőlap Hírek Építészet Collywood House

Collywood House

957
0
Collywood House

Olson Kundig tervezte a high-tech, nyugat-hollywoodi villát, mely csodálatos kilátást nyújt Los Angelesre a San Gabriel hegyeitől a Csendes-óceánig.

Collywood HouseA dél-kaliforniai klímát kihasználva a rezidencia minden oldaláról csodás kilátás nyílik, az építészek viszont gondoskodtak róla, hogy a külső és belső tér határai elmosódjanak, így a lakók minél több időt tölthetnek odakint.

Collywood House
Az Olson Kundig által tervezett, “Collywood” névre hallgató otthon fő szintjén helyezkedik el a konyha, az étkező és a nappali.

Collywood HouseAz elhúzható ablak falak a teraszra nyílnak, mely körbefonja a belső teret. Az elhúzható üveges falak a konyhában, nappaliban és a nyugati hálószobában kiegészülnek az étkezőben található “guillotine” ablakokkal.

Collywood HouseAz étkezőhöz és nappalihoz tartozó fő terasz az úszómedencéhez vezet, mely az alatta lévő hegyoldal olajfáira néz.

Collywood HouseA külső térrel való kapcsolat a magasabb szinteken is megtalálható, ahol helyet kapott a fő lakosztály, a házi konditerem és néhány tetőterasz.

Collywood HouseAz alacsonyabb szintek a lakók igényeihez és hobbijaihoz igazodik, autó galériával, játékteremmel és média szobával. Az autó galériából nyíló, hatalmas külső terasz a domboldalra is átnyúlik.

Collywood House“Sokszínű skálán mozog ez az otthon, a Los Angelesre nyíló kilátás, a vendégsereg szórakoztatása és a mindennapi élet intimitása jól megfér egymás mellett” – mondta Tom Kundig.

Collywood House“A legérdekesebb viszont, hogy a dizájn hogy alkalmazkodik ehhez a skálához és hogyan teszi lehetővé lakójának, hogy alkalmazkodjon a változó igényekhez.”

Collywood House

Collywood House

Collywood House