Kezdőlap Kiemelt DJ Zenith

DJ Zenith

1231
0
Zenith Defy 21 Carl Cox Edition

Korlátozott számban jelentette meg a Zenith a magas frekvenciájú kronográfot az Egyesült Királyság ikonikus techno csillagának tiszteletére.

Zenith Defy 21 Carl Cox EditionA 80-as években Carl Cox a hardcore és rave partik apostola volt, majd techno legendává vált, ahogyan négy-öt lemezjátszójával hódította meg az éjszakákat. Idén a DJ csatlakozott a Zenith Friend of Band klubjához.

Zenith Defy 21 Carl Cox EditionAz alkalomhoz illően a gyártó bemutatta Defy 21 Carl Cox Edition névre keresztelt modelljét, mely karbonszálas kerettel és Cordura-effektusú varrással ellátott fekete bőr szíjjal fénylik az éjszakában.

Zenith Defy 21 Carl Cox EditionAz A oldalon lecsupaszított számlap az El Primero 9004 kaliberére táncol. A rövidtávú időt századmásodpercben méri. Két totalizer-t jelenít meg, egyiket három óránál a 30 perc számára, a másikat 6 óránál a 60 másodperc számára. 9 óránál a másodpercek bakelitlemezként jelennek meg a művész tiszteletére. 12 óránál pedig az energia tartalékot jelzi ki, mely akár 50 órányi működéshez is elegendő.

Zenith Defy 21 Carl Cox EditionA B oldalon a 44mm átmérőjű, fekete szén, zafírkristály hátlap az önfelhúzós mozgatóegységet mutatja meg.

Csupán 200 darabot készítettek a Defy 21 Carl Cox Editionből, melyet a zenith.comon 19500 svájci frankért kínálnak.