Kezdőlap Kiemelt Időtlen személyiség

Időtlen személyiség

1346
0
Breguet Marine Tourbillon Équation Marchante 5887

A lágy, semleges tónusok időtlen személyiséget adnak ennek a nagyszerű órának. A Breguet zászlóshajója most a távoli horizonton halad el.

Breguet Marine Tourbillon Équation Marchante 5887A Breguet egy update-et hozott egyik legkelendőbb modelljéhez, így megalkotta a mesterművet, a Marine Tourbillon Equation Marchante 5887-et. Idén eddig rose gold színben ezüstözött és platinum színben kék arany számlappal volt elérhető, a rose gold tokkal és taupe-palást köpennyel. Az eredmény egy időtlen darab, mely felülmúlja a divatot és trendeket.

Breguet Marine Tourbillon Équation Marchante 5887A mintákat a tengeri világ inspirálta, mely ezen a modellen kézzel grilírozott. Ebben az új környezetben a nap és dátum kijelzője a megfelelő nyílásokba került. A fordított mutató félkör alakú skálán megjelenő dátumra irányul. Az idő kijelzése kétféle perc mutatóval történik, egyik a Föld Nap körüli szabálytalan keringésén alapuló napenergiára, másik pedig a hétköznapi élet referencia-idejére vonatkozik.

Breguet Marine Tourbillon Équation Marchante 5887Az 581DPE kaliber 563 alkatrészből áll össze és az állandó naptárat is hajtja. Pontossága miatt négy évig nem szükséges utána állítani. A hónapokat a megfelelő 30 vagy 31 nappal, a Februárt pedig 28 vagy 29 nappal számolja. A tourbillon 5 óránál percenként tesz egy teljes fordulatot. A 80 órára elegendő energiatartalék kijelzője 8 óránál található.

Ára a breguet.com-on 209,500 euró.