Kezdőlap Hírek Autók Játék a jégen

Játék a jégen

1371
0

A New York államban frissen lehullott hó egyet jelentett a Monticello Motor Club számára: csináltak gyorsan egy jégpályát, majd meghívták a privát klub tagjait, hogy játsszanak egy kicsit a gépszörnyeikkel.

Hómenők

A csupán 1.6 mérföldes versenypályán több mint 40 versenyző próbálta ki autóját. Megjelent többek között néhány Ford F-150 Raptor, egy Mercedes-Benz G550 4×4, Jeep Wrangler-k, egy Ford Fiesta rally autó, egy Subaru WRX STi is elmaradhatatlan volt, valamint egy BMW M3, egy Tesla, pár Porsche 911 és egy Audi R8 is.


Azonban mind közül az 1967-es Jaguar E Type számított a legmenőbbnek, de a Porsche 911 Safari rally autót sem hagyhatjuk említés nélkül, amelyet a Keen Project épített. Leh Keen profi autóversenyző, aki 911 modelleket alakít át a pályákra. Egy ilyen autó nagyjából 100 ezer dollárba kerül, de ebben benne van a donorautó ára is. Keen nagyjából 60 ezer dollárnyi egyedi felszereléssel látja el a masinát, és míg a legtöbb ilyen Porschét csak mutogatni csinálják meg, Keen gépei a jégpályán is megállják a helyüket.
Egyébként a Monticello saját autója, egy Mazda Miata is végigcsúszkált a nyomvonalon, amely a tulajdonosai szerint igazán különleges gépnek számít. Nézd meg a videót, hogy lásd, mekkora móka lehet egy jégversenyen részt venni!