Kezdőlap Hírek Autók Luxus lőállás

Luxus lőállás

1267
0

A szupergép az Executive Protection Escalade nevet kapta, de ha beülsz, igazi James Bondnak érzed majd magad. A Cadillacben rejtett lőállások, golyóálló üvegek, biztonsági kilincs, füstfüggöny-képző rendszer és egy csomó más trükk és eszköz, amelyekkel hatástalanítani lehet a támadókat.

Executive Protection Escalade

Természetesen a belső tér pont olyan luxusfelszereltségű, akár egy magánrepülőgép, szóval bent üldögélve az ember nyugodtan elengedheti magát még akkor is, ha a világ lángra lobbant. A páncélozott autót egy gyári felszereltségű Escalade-ből alakították ki.

Executive Protection Escalade
A B6-os szintű páncélzatnak köszönhetően olyan üvegezést kapott a gép, amelyek egy gépfegyver támadását is kibírják, így például egy baseball-ütő meg sem kottyanna neki. Az ajtókon belül a gyári fémlemezeket golyóálló szénszálas-kompozit panelekre cserélték. Ezek tízszer olyan erősek és hatvanszor könnyebbek, mint a gyáriak. Ez nagyon fontos változtatás volt, hiszen a páncélozott autók általában nagyon lassúak a súlyuk miatt.

Executive Protection Escalade
Tehát biztonságban vagy, ha megtámadnak, de mi van akkor, ha te akarsz valaki után eredni? Nos, ez sem lehetetlen. Hogy tetszene egy hangágyú, amely magas frekvenciájú hangokkal bénítja meg a rosszfiúkat? Esetleg a biztonsági kilincsek, amik egészen jövő hétig röpítik azt, aki megpróbálja megrángatni őket? Még mindig nem adták fel? Akkor próbáld ki a gázspray-rendszert. És végül, de nem utolsó sorban, ott vannak a lőállások is.

Executive Protection Escalade
Ha esetleg menekülnöd kellene, a füstfüggöny-képző rendszer mindenképp segítségedre lesz. A 360 fokos látószögnek köszönhetően folyamatosan figyelheted a környezeted, az aknakereső berendezés pedig biztosítja, hogy elkerüld a támadásokat.
Te is szeretnél egy páncélozott Cadillacet? Rendeld meg most, mert egy darabot befejezni több mint ezer munkaórába kerül, és legalább fél évet kell várnod a tiédre.