Kezdőlap Hírek Hajók Lenyűgöző mérethez lenyűgöző teljesítmény

Lenyűgöző mérethez lenyűgöző teljesítmény

1064
0
Lana szuperjacht

Lana, a Benetti száz méretes hibrid giga jachtja minden téren hatalmas. 107 méteres hosszához 15 méteres szélesség társul, acél teste és alumínium szuperstruktúrája 3900 tonnát nyom.

Lana szuperjachtHa más nem is különböztetné meg egy tipikus szuperjachttól, magas mennyezete mindenképp meg fogja, mely helyenként eléri a 2.7m-t. Belső tere tágas és légies.

Lana szuperjachtEgy biztos, van még az olasz gyártó tarsolyában néhány szám, mely legújabb szuper jachtját figyelemre méltóvá teszi. A Lana dízel-elektromos hibrid meghajtása két 2.8kW-os Rolls Royce motorból áll, mely 18.5 csomó csúcssebességet, 16 csomó utazósebességet és 12 csomó mellett 5500 tengeri mérföldet biztosít.

Lana szuperjachtEszerint egy távoli úticélt is elérhet sokkal kevesebb környezetre gyakorolt hatással és még mindig marad egy tank üzemanyaga a hazaútra.

Lana szuperjachtA fő lakosztály és hét VIP szoba akár 12 vendég elszállásolását is megoldhatja, valamint akár 34 fő személyzet is elfér rajta, köztük fitnesz edző a teljesen felszerelt konditeremhez vagy kifejezetten a spa-val foglalkozó és személyre szabott kezeléseket elvégző alkalmazottak is.

Lana szuperjachtA beach club egy sor megszokottnak mondható játékkal van felszerelve, de van itt még teljes méretű fűtött medence és napozóterasz is. Bent mozi várja a pihenni vágyókat rengeteg filmmel.

Lana szuperjachtAmit nem tudunk számokban kifejezni, az a Lana belső dizájnja, párhuzamosan futó vonalakkal, fokozatos emelkedéssel könnyűvé válik kinézete és kiemeli hosszát is.

Lana szuperjachtA Benetti által megálmodott több, mint száz méretes gigajacht a monacói Imperial Yachts közreműködésével épült meg. Azonnal vízre is szállt hetente 1.9 millió dollárért.

Lana szuperjacht“A Lana modern, egyedi, kecses és agresszív” – nyilatkozta Julia Stewart, az Imperial igazgatója. “Tökéletes élményt és felejthetetlen pillanatokat okoz.”