Kezdőlap Hírek Autók MG EXE Revival koncepcióautó

MG EXE Revival koncepcióautó

1150
0

A Kaiwen Fan által tervezett MG EXE Revival egy futurisztikus koncepcióautó, amelyet kifejezetten a SAIC Design Challenge 2019-es “Intelligent Frontier 2030” kategóriájának versenyére fejlesztettek ki.

MG EXE Revival

Az MG EXE Revival, egy teljesen vezeték nélküli töltésű autonóm jármű és egyben 5G hotspot, amely összeköti az utakon közlekedő embereket a lehető legnagyobb sebességgel.

MG EXE Revival

Az autót a korábbi MG EX-perimental koncepcióautókra, különös tekintettel az 1985-ös EXE koncepcióra alapozták, amelyek mind az autózás határainak feszegetéséről szóltak. Az EXE Revival egy új elképzelés az MG sportos imázsáról és az „összekapcsolt” jövőről.

MG EXE Revival
A maximális sebesség és kényelem érdekében az autó az 5G hálózaton keresztül tölti magát, miközben egyben 5G csomópontként is szolgál az utasok és a közeli járókelők számára is. A vezető választhat, hogy megtapasztalja a teljesen autonóm vezetési módot a kényelem érdekében, vagy egy izgalmas kézi üzemmódot választ a vezetési élmény maximalizálása érdekében.


Kaiwen Fan elmondja, hogy a formatervezés központi elemét az EXE logója alkotja, amelyet metrótérképek inspiráltak, így szimbolizálva az emberek összekapcsolt hálózatát, ugyanakkor kiemelik a formatervezés által választott X-témát is.

MG EXE Revival

Az autó nagy felületeit 5G adóvevőként is használják a jármű töltésének vezeték nélküli biztosítása érdekében, valamint mobileszközök, például telefonok, intelligens szemüvegek, órák töltését is lehetővé teszik.

MG EXE Revival