Kezdőlap Kiemelt SevenFriday a forró nyári tengerparti partikra

SevenFriday a forró nyári tengerparti partikra

1030
0
SevenFriday P3C/03

Egyedi és elérhető dizájnjairól híres a SevenFriday. Bár az elérhető inkább attól függ, mivel hasonlítjuk össze. Az biztos, hogy a SevenFriday kiegészítők mindig drágábbnak tűnnek, mint amennyibe kerülnek. A P3C/03 sem kivétel ebben.

SevenFriday P3C/03 Divatos és vagány óra, mely már ránézésre is a napfényt és a sós tengeri levegőt idézi. Az áttetsző vízkék animációs kör a tenger színével egyezik meg, kapott egy leheletnyi sárgát a többrétegű számlapján, hogy a napfény hangulata se maradjon ki.

SevenFriday P3C/03 A P3C/03 100 méterig vízálló és egy letekerhető koronával rendelkezik, így azok számára is tökéletes, akik inkább a vizet választják a parton a napozás vagy a tengerparti bár helyett.

SevenFriday P3C/03 A 47.6X47mm-es rozsdamentes acél tok fekete PVD kerettel, koronával és csattal van ellátva. A tok hátoldala szintén rozsdamentes acélból van, amelybe beleágyazva található meg a SevenFriday NFC chip, így könnyedén összepárosítható a SevenFriday applikációjával. A keret vonalát kék Berlac festés díszíti, az animációs kör pedig nem átlátszó fekete és átlátszó vízkék Acetate, melyhez ugyanazt az anyagot használták fel, mint a napszemüvegekhez.

SevenFriday P3C/03 A SevenFriday P3C/03 fekete rembordé vászon szíjat kapott kék varrással és fekete borjúbéléssel ellátva. Energiáját egy MIYOTA 82S7 automata mozgó egység biztosítja 40 órára. Már elérhető, a SevenFriday P3C/03 Beach Club óra ára 1200 dollár.

SevenFriday P3C/03