Kezdőlap Hírek Green Man Ultrakönnyű városi bringa okos kerékkel

Ultrakönnyű városi bringa okos kerékkel

978
0
Gogoro Eeyo1

A Gogoro, a tajvani startup néhány évvel ezelőtt tudatott magáról egy S1 nevű modern elektromos rollerrel. Ez még több rollerhez vezetett, majd most kiadták eddigi leglenyűgözőbb darabjukat, az Eeyo 1 Electric Bike-ot.

Gogoro Eeyo1Mint a piacon lévő többi darab, az Eeyo 1 Electric Bike is a tradicionális bicikli és az elektromos bicikli kombinációja, mely a beállításoktól függően akár 65-88 km megtételére is képes 30 km/h-s csúcssebességgel és okostelefonhoz szinkronizálható funkciókkal.

Gogoro Eeyo1Az Eeyo legfontosabb aspektusa az Eeyo Smartwheel, mely egy hihetetlenül okos és könnyű darabbá hozza össze a motort, akkumulátort és a szenzorokat a hátsó keréken.

Gogoro Eeyo1A dizájn is nagyon fontos, ellentétben a többi, piacon lévő dobozos megoldással az Eeyo Smartbike geometriailag is a hagyományos bicikliknek megfelelő érzetet nyújt.

Gogoro Eeyo1A szénszálas váz csupán 12kg-ot nyom, ezzel tökéletes receptet kaptunk az “e-bike-ok sportautójához”. Mind az Eeyo 1 és az Eeyo 1s idén júliusban várható.

Gogoro Eeyo1