Kezdőlap Hírek Autók Újabb öt év Nadallal

Újabb öt év Nadallal

779
0
Rafal Nadal az új Kia Sorento Hybriddel

A Kia Motors Corporation, az Australian Open főtámogatója élő közvetítésen keresztül jelentett be újabb ötéves együttműködést Rafael Nadallal, minden idők legnagyobb teniszezőjével. A közvetítés alkalmával a rajongók szavazassál segíthették Rafa edzését, hogy minél jobb formában térhessen vissza a pályára.

A hosszabbítással több mint 20 éves lesz Nadal és a Kia közötti együttműködés, mely 2004ben vette kezdetét, amikor a Kia Spain a fiatal tehetség mellé állt. Rafa két évvel később, 19 évesen lett a Kia globális márkanagykövete.

Rafal Nadal az új Kia Sorento HybriddelAz élő közvetítés során a rajongók szavazhattak arra, hogy a Mallorcán található Rafa Nadal Akadémia pályáján a teniszező milyen gyakorlatokkal hozza magát formába (#GetRafaMoving), hogy ismét a legjobbat nyújtsa a pályán. A rajongók által vezetett edzést követően Nadal azt nyilatkozta: “Hónapok óta nélkülözik a rajongók a teniszt, különösen az enyémek, mivel a szokásos, Rafa Nadal Akadémián tartott edzéseken kívül nem igazán voltam aktív. Így most én is nagyon örültem ennek a különleges alkalomnak.”

Rafal Nadal az új Kia Sorento Hybriddel“17 éves korom óta áll mellettem a Kia, és nagy szerepet játszott mind a profi teniszezővé válásom során, mind a magánéletemben. Kíváncsian várom, mit hoz a következő öt év a pályán és azon kívül.“ – tette hozzá.

Ho Sung Song, a Kia Motors elnöke és vezérigazgatója úgy vélekedik: “Rafával való 16 éves együttműködésünk során emberek millióit ösztönöztük a teniszre. Most, amikor a leginkább szüksége van a rajongókra, őket akartuk az edzés középpontjába helyezni, és a sikeres visszatérést segíteni. Izgatottak vagyunk, hogy a következő öt évben is együtt dolgozhatunk és tovább inspiráljuk egymást.”