Kezdőlap Hírek Autók A legújabb futurisztikus Koenigsegg koncepció

A legújabb futurisztikus Koenigsegg koncepció

1368
0
Koenigsegg

A svéd Koenigsegg soha nem mutatott még belépő szintű szuperautót, a Lahti Institute of Design tanulója, Esa Mustonen viszont megmutatta, milyen is lehet az valójában.

 Koenigsegg De ne várjunk valami gagyi projektet… Mustonen a Koenigsegg-gel és a RAW Design House-szal dolgozott az egyetemi diploma munkájának és maga Christian von Koenigsegg felügyelte a munkát.

 Koenigsegg Az autó megmutatja, milyen is egy igazi futurisztikus autó a RAW almárkanév alatt. Talán nincs meg benne a Koenigseggtől megszokott folyékonyság, viszont a dizájn nyelvét egy másik szintre emelte a lemezek, folyamatos felépítés, a sugárhajtású utánégető jelleg és az egyszerű fények által.

 Koenigsegg A koncepcióautó nagy, négyszögletes frontot kapott LED szalagokkal, hátsó csuklós diéder szinkron spirál ajtókkal és az ikonikus Koenigsegg iker buborék tetővel.

 Koenigsegg Belül egyedi, három üléses konfiguráció vetít vissza a McLaren F1-re, míg a behúzható ikerképernyők az információt és szórakoztatást biztosítják. Bár a dizájn csak a képzelet szüleménye egyelőre, nem lenne rossz az utcán is látni….

 Koenigsegg

 Koenigsegg

 Koenigsegg

 Koenigsegg

 Koenigsegg