Kezdőlap Hírek Autók A Toyota is újranyitja Magyarországot

A Toyota is újranyitja Magyarországot

1067
0
Élményfalu Sarud- Toyota

Magyarország legkörnyezettudatosabb nyíltvízi strandja és vízi élményközpontja, a Tisza-tó partján fekvő sarudi Élményfalu, és a világ legzöldebb autógyártója, a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert Toyota közösen népszerűsítik hazánk egyik legkülönlegesebb, mégis eddig kevésbé felfedezett természeti paradicsomának látnivalóit.

Élményfalu Sarud- ToyotaEnnek keretében az Élményfalu és a Toyota területileg illetékes márkakereskedése, az immáron Egerben, Szolnokon és Jászberényben is bemutatóteremmel és márkaszervizzel rendelkező Toyota Hering augusztus 8-án, szombaton közös élménynapot szervez, amelynek keretében a helyszínre látogatók nem csupán a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos hajtásával működő Toyota modelleket próbálhatják ki ingyenesen, hanem egy családi hajózást is nyerhetnek a Tisza-tavon, a Tiszán idén hadrendbe álló luxus nyaralóhajók egyikén.

A kezdeményezés része a Toyota által a karantén feloldása után meghirdetett Magyarország újranyit elnevezésű kampánynak, amelynek célja a hazai turizmus fellendítése hazánk különleges látnivalóinak bemutatása révén.

Élményfalu Sarud- Toyota„Augusztus 8-án, szombaton a Tisza tó egyik legszebb strandjának bejáratánál már reggel nyitáskor felsorakoznak majd a Toyota legnépszerűbb öntöltő hibrid elektromos modelljei, amelyeket a nap folyamán az Élményfalu Kalandpart elnevezésű prémium minőségű és környezettudatos strandján pihenők a márkát és természetesen a környezetbarát hibrid hajtást jól ismerő és azzal kapcsolatban minden kérdést megválaszolni tudó szakemberek társaságában tesztelhetnek.” – avat be Hering Tamás a térségben három Toyota márkakereskedést és szervizet üzemeltető Hering Autóház Kft. ügyvezetője, aki szerint egy ilyen strand tesztnap a Tisza-tó értékeire való figyelemfelhívás mellett kiválóan alkalmas arra is, hogy a nyári melegben kötetlenebb módon találkozhassanak ügyfeleikkel és mutathassák be a Toyota által képviselt környezetbarát autózás értékeit.

Élményfalu Sarud- Toyota„Nagyon öröm számunkra, hogy környezettudatos, hibrid Toyoták tesztelésével színesíthetjük egyébként is sokrétű programkínálatunkat, amely a kajakozástól, kenuzástól, SUP-ozástól, vitorlázástól kezdve, Európa egyik legnagyobb Aqua glide vízividámparkján át a vízi fánkozásig vagy a ladik kirándulásig és az esti koncertekig terjed.” – fogalmaz Kücsön Gyula, a számos környezetvédelmi, minőségi és közönség díjjal elismert Élményfalu megálmodója és megvalósítója, aki szívén viseli a Tisza-tó különleges értékeinek minél szélesebb körben történő megismertetését.

Élményfalu Sarud- ToyotaKücsön Gyula arra is rámutat, hogy ahogyan a Toyota az autóiparban, az Élményfalu a turizmusban igyekszik élen járni a környezettudatosságban, amelynek nyomán egyre inkább sikerül kiküszöbölni az eldobható műanyagokat, redukálni a dohányzás lehetőségét és akár a húsmentes étkezés hívei számára és megfelelő gasztronómiai kínálatot biztosítani.

Élményfalu Sarud- ToyotaAz augusztus 8-án szombaton a sarudi Élményfalu Kalandpaton az akár 50-80%-ban tisztán elektromos üzemmódban, károsanyagkibocsátás mentesen közlekedő öntöltő Toyota hibrid elektromos modelleket tesztelők között délután 3-kor egy különleges családi hajókirándulás is kisorsolásra kerül, így a legszerencsésebb Toyota tesztelő családja társaságában egy igazi, vadonatúj luxushajó fedélzetéről csodálhatja meg a sarudi medence és a környék vadregényes érintetlen vízivilágának természeti szépségeit. A különleges környezetben megvalósuló autótesztre egyébiránt előzetes regisztráció is lehetséges a Toyota Hering honlapján.

Élményfalu Sarud- ToyotaKülön érdekesség, hogy Kücsön Gyula az ökológiai Élményfalu szellemi atyja régóta a Toyota márka elkötelezett híve: „A hajók, csónakok és más vízi járművek vontatásához, szállításához még nem találtam ideálisabb járművet, mint a Toyota Land Cruiser, amely hosszú évek óta problémamentesen kiszolgál minket, vállalkozásomat, családomat és két csodálatos vizslámat Sulyomot és Jamest, akik szinte mindig velem utaznak. Ha egyszer autócserére kerül sor, mindenképpen maradok majd a márkánál: az új kiszemeltem nem más, mint a Land Cruiserhez hasonló, sokoldalú és strapabíró, de immáron hibrid modell, a jövőre érkező új Highlander.” árulja el a tulajdonos.

Élményfalu Sarud- ToyotaNem csak a potenciális hazai helyszínek bemutatásával igyekszik hozzájárulni a hazai turizmus fellendítéséhez a Toyota
Magyarország újranyit elnevezésű kampányában a hazánkban is mintegy 50%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Toyota Magyarország tájainak felfedezésére buzdít, amely a hazai turisztikai szektor támogatása mellett már csak azért is célszerű választás, mert a külföldi utazás pedig egyelőre kockázatokat rejthet magában, nem beszélve a ki- és beutazási korlátozásokról, és a külföldi utazások tekintélyes részével jelenleg még együtt járó kötelező karanténról.

Élményfalu Sarud- ToyotaHa pedig nyakunkba vennénk az országot, az autózás járványügyi szempontból továbbra is a legbiztonságosabb közlekedési módnak számít, ezért a Toyota több módon is igyekszik megtámogatni a családok idei magyarországi nyaralását. Ezek közül az első, hogy elérhetővé tette az azonnal, szalonból elérhető autók listáját, amelyekre így nem kell várnunk kockáztatva hogy kicsúszunk a nyaralási szezonból, hanem a forgalomba helyezést követően akár útnak is indulhatunk. A Toyota ugyanakkor azzal is számolt, hogy sokak esetében érinthették a családi kasszát az elmúlt hónapok eseményei, illetve érthető módon sokan igyekeznek tartalékot is képezni. Éppen ezért a markáns (modelltől függően 555.000 forinttól akár 1.400.000 forintig terjedő) árengedmény mellett ezekre a modellekre a kezdő befizetés függvényében akár 3-6 hónappal halasztott törlesztési lehetőséget is kínál.

Élményfalu Sarud- ToyotaEgyhetes hibrid tesztvezetést nyerhet aki a legszebb tisza-tavi fotót készíti augusztus 8-án
A Toyota ugyanakkor az augusztus 8-án megrendezésre kerülő élménynapot is igyekszik még emlékezetesebbé tenni, ezért felhívást tesz közzé az aznap az Élményfaluba látogatók között: készítsenek minél több szép felvételt a Tisza-tóról, és posztolják ezeket az Élményfalu Facebook oldalán, a zsűri által legszebbnek ítélt fotó készítőjének pedig egy egyhetes tesztvezetést ajánl fel egy vadontúj öntöltő hibrid elektromos Toyota C-HR-rel.