Kezdőlap Hírek Green Man Bosch eBike Design Vision

Bosch eBike Design Vision

1276
0
Bosch eBike Design Vision

Egyre elterjedtebbek az elektromos motorbiciklik, így ez az ágazat ma már teljesen másképp néz ki, mint tíz évvel ezelőtt.

A rohamos fejlődés következtében keletkezett űrt a Bosch célozta meg kitölteni és új “eBike Design Vision” koncepciójukkal most a Bosch meghajtó rendszerének tízéves évfordulóját ünnepli. Ezt a rendszert számos eBike készítő vette már át világszerte.

Bosch eBike Design Vision A koncepció lényege, hogy az elektromos alkatrészeket zökkenőmentesen integrálják a kétkerekű járművek általános kialakításába, megvilágítva azt, amit a német multinacionális cég szerint az eBike tervezésének jövője képvisel.

Bosch eBike Design Vision A koncepció szénszálas kerettel rendelkezik, elülső és hátsó részén integrált felfüggesztéssel, a meghajtórendszer pontosan illeszkedik a keretbe és a kormányrúdba, a Powertube 625 akkumulátor pedig az alsó csőnek ad helyet.

Bosch eBike Design Vision Kapott még LED lámpákat és tárcsaféket elöl és hátul, egy Nyon fedélzeti számítógépet, integrált színes kijelzővel, belül futó kábelezéssel, az integrált első csomagtartó pedig szépen takarja a koncepció ABS modulját.