Kezdőlap Hírek Autók Bugatti, ahogy szeretnéd

Bugatti, ahogy szeretnéd

1602
0
Bugatti Divo

A legújabb Bugatti Divo a fényezés és egyéb részletek korlátlan választékát kínálja, csak ne nyúlj a logóhoz.


A választás a tiéd… Hogy 5.4 millió dollárért milyen színben kéred a Bugatti Divot, az teljesen rád van bízva, legyen akár királykék sötétkék bőrrel. Vagy mit szólsz a rikító citromsárgához narancs belső térrel? Úgy tűnik, a 40 minta mellett számtalan választási lehetőséget kínálnak.

Bugatti DivoAz első adag 1500 lóerős Divo most gördült le a szalagról, ezzel a négy mintával pedig a francia márka betekintést engedett abba, ahogyan az ügyfelek személyre szabják autóikat.

Bugatti DivoA nyers szén belső tér vörös és kék csíkokkal, a dögös vörös, szürke és kék belső térrel, a sárga arany és fekete festés fekete-sárga belsővel, itt mindent megtalálni.

“Legyen akármilyen kívánság, ami a Bugattit egyedivé teszi, mi valóra váltjuk” – nyilatkozta Laure Beneteau, a Bugatti értékesítési és üzemeltetési igazgatója, aki a járművek testreszabásáért is felel.

Bugatti DivoMindent magában foglal, családi címerektől kezdve, nemzeti zászlókon át a céges logókig. Akár gyermeked lábnyomát is a bőrbe nyomtatjuk. Valaki már kérte ezt a Veyronhoz. Vagy éppen azt, hogy a férje vezetéknevét hímezzük bele az ajtó zsebekbe. Egy szenvedélyes Divo ügyfél 15 Bugatti tervezővel és mérnökkel egy teljes évig dolgozott, hogy a számára tökéletes autót létrehozzák.

Bugatti Divo“Akár négy hónapig is eltarthat, hogy egy új színt kifejlesszünk, kilenc hónapig, hogy egy új bőrt és akár egy évig is, hogy egy új szén belső teret” – magyarázza Beneteau.

A Divo személyre szabásának tipikus kérései között szerepeltek már kontrasztos színek a középvonalon, alacsonyabb test és hatalmas hátsó szárny. A kontrasztos kerekek szintén népszerűek.

Bugatti DivoBeneteau szerint a személyre szabási folyamat azzal kezdődik, hogy meglátogatják a Bugatti központját a franciaországi Molsheimben. Ott az ügyfelet bemutatjuk a három tervezőből álló személyes csapatának, akik meghallgatják kéréseit és átbeszélik vele, hogy mi az, ami ebből megvalósítható.

Ahogy várjuk, a festék szín palettája korlátlan. A belső anyagok szintén. Az egyetlen kikötés, hogy semmi sem zavarhatja a jármű biztonságát és persze nem variálhatják az ikonikus Bugatti logót. Az építési folyamat során az ügyfél két hetente kapja a legfrissebb képeket.

Bugatti DivoMíg Chiron 8 literes quad-turbo W-16-os motora változatlan a Divo számára, még mindig képes az 1500 lóerőre, 1600 Nm nyomatékra, a 35 kilós súlycsökkentés, a 90 kiló hozzáadott leszorítóerő és a módosított felfüggesztés segített a teljesítmény optimalizálásában is. De minden egyedi megjelenés a tulajdonos képzeletétől függ csak.