Kezdőlap Hírek Autók Porsche Exclusive GT elektromos koncepció autó

Porsche Exclusive GT elektromos koncepció autó

1220
0
Porsche koncepció

Az Iliya Zakharov által tervezett Porsche Exclusive GT csodálatos, szépsége Zakharov szerint egy életre szól, sosem avul el.

Porsche koncepcióA Porsche Exclusive GT Zakharov MA Thesis projektjeként kezdődött és fokozatosan nőtte ki magát az utóbbi idők legfuturisztikusabb Porsche dizájnjává. Az Exclusive GT agresszívvá vált izmos formájával, a kerekek körüli emelt sárvédővel és hátsó panelekkel, mely az autó goromba kinézetét adja.

Porsche koncepcióTekintettel arra, hogy az autótól elvárják, hogy teljes élettartama alatt csúcsteljesítményt várnak el, az Exclusive GT első részén lévő levegőnyílások és lebegő fényszórók kissé a Porsche Mission E-re hasonlít, csak még dominánsabb a jelenléte.

Porsche koncepcióA speciális dizájn a hátsó részén is folytatódik, a lineáris hátsó lámpa körül egy sor levegőbemenet található. Szénszálas karosszériát kapott, mely a jövőben is megállja a helyét, amikor ez a kompozit még elterjedteb lesz, az első oldalsó tükrökön lévő kamerák is a jövőbe tekintenek. A Porsche Exclusive GT koncepció elektromos meghajtást kapna és akár 4 utast is befogad a relatívan kicsi dizájn.