Kezdőlap Hírek Hajók Tengerek jumbo jet-je

Tengerek jumbo jet-je

Fotók: Codecasa -
1245
0
Codecasa Jet 2020

Mi történik, ha összeolvasztasz egy szuperjachtot egy jumbo jettel? Nos, a Codecasa megmutatta.

Codecasa Jet 2020

Az olasz hajógyár bemutatta legújabb 70 méteres jachtkoncepcióját, amelyet az alkotók csak kreatív robbanásként jellemeznek.
A Codecasa Jet 2020 Fulvio Codecasa tervei alapján született meg. A design rengeteg elemet kölcsönöz a repülőgépektől. Az orra pontosan olyan, mint egy jumbo jeté, hiszen robusztus és kerekded. A design továbbhalad a tat felé, ahol egy repülőgép hátsó részét mintázza meg.

Codecasa Jet 2020

Az apró ablakok is felhők feletti érzetet keltenek. A design központi eleme a lenyűgöző napozóterasz. Itt egy medence is található, valamint itt alakították ki az edzőtermet is. A beach club természetesen saját lifttel rendelkezik, a hozzá tartozó skylounge-ot pedig hatalmas üvegablakok keretezik.

Codecasa Jet 2020
A jachton akár tíz vendég is kényelmesen elfér. A tulajdonos kabinja a főfedélzeten található, a négy vendégkabin pedig az alsó fedélzeten, a legénységi kabinok mellett. A kapitányi kabin a felső fedélzeten van, amelyet lifttel tudunk megközelíteni.
A Codecasa Jet 2020 elmaradhatatlan kelléke a helipad, amelyre közepes- és nagyméretű helikopterek is le tudnak szállni. A hajógyár egyelőre nem árulta el a teljesítményre vonatkozó specifikációkat, csak annyit tudunk, hogy 2020 közepén kezdik el megvalósítani a projektet.