Kezdőlap Hírek Autók Jégre teremtve

Jégre teremtve

1354
0
Appaloosa

Az Indian Motorcycle és a Workhorse Speed Shop közösen jelentették be az Appaloosa motor visszatérését, mely nevét a híres lovakról kapta. 2020-as debütálását az orosz Baikal Mile versenyre tervezik, felfedve radikálisan új külsejét és extrém strapabíróságát még jégen is.

AppaloosaAz eredetileg Brice Hennebert által 2019-es Sultans of Sprint szériája számára átalakított Scout Bobber a szibériai időjáráshoz és a jeges verseny körülményekhez alkalmazkodott. Kézzel szerelt szegecsek százait és Sportsmart MK3 abroncsokat kapott a Dunlop Europetól.

Appaloosa

A motor extrém hőmérsékletről való hűtésének szabályozása érdekében a burkolat “száját” új, szénszálas orrkupakkal zárták, az oldalára pedig kisebb hűtési bemenetek kerültek. Eközben az Öhlins Racing kormánycsillapítót adott a felfüggesztéshez, hogy az Appaloosa nagy sebesség mellett is stabil maradjon.

Appaloosa

A pilóta védelme és a tiszta látótér érdekében a kerekeket körbezárja a burkolat, megelőzve ezzel a szegecses kerekek általi jégfelverődést. Végül az Appaloosa v2.0 Benny Maxwell által teljesen új festést is kapott.

Appaloosa

A Baikal Mile először tavaly márciusban került megrendezésre és állandó éves programként szeretnék bejegyezni a motorsport naptárába. A Bajkál-tó keleti partjának jegén megrendezett fesztivál a motorsport egyik legegyedibb nemzetközi eseménye a szibériai körülmények miatt. A speciálisan előkészített ⅛ mérföldes és 1 mérföldes pályákon a csapatok a sebesség rekordok felállításáért versenyeznek.