Kezdőlap Kiemelt A jövő új alakot ölt – Samsung Galaxy Z Flip

A jövő új alakot ölt – Samsung Galaxy Z Flip

1189
0
Galaxy Z Flip

A Samsung bemutatta az egyedülálló kihajtható kialakítással érkező Galaxy Z Flip okostelefont. A Galaxy Z Flip egyedi stílusát azok számára alkották, akik a csúcstechnológiás eszközeiken keresztül fejezik ki magukat. Az izgalmas dizájnnal és rugalmasan használható kamerarendszerrel érkező Galaxy Z Flip megnyitja a mobil innováció új évtizedét.

Galaxy Z Flip

A különleges készülék a fizika törvényeit megkérdőjelező, hajlítható üvegből készült kijelzővel rendelkezik, amely kihajtva 6,7 colos egybefüggő felületet alkot, összecsukva pedig a kompakt eszköz könnyedén belefér a felhasználók tenyerébe . Az innovatív Rejtett zsanérral és egyedi felhasználói felülettel rendelkező Galaxy Z Flip segítségével a felhasználók stílusosan rögzíthetnek, oszthatnak meg vagy követhetnek tartalmakat, mindezt szabad kezekkel.

Galaxy Z Flip

„A Samsung számára fontos megerősítés volt a Galaxy Fold iránti érdeklődés. A Galaxy Z Flip a következő lépés egy kihajtható készülékekből álló kategória felépítésében, amely teljesen új kialakítást, új kijelzőtechnológiát és új, különleges felhasználói élményt biztosít a felhasználóknak – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Z Flip egyedi kihajtható kialakításával és felhasználói felületével újraértelmezzük a mobil eszközökben rejlő lehetőségeket.”

Kihajtható örökség

A kategóriát meghatározó Galaxy Fold megjelenésével a kihajtható készülékek új korszaka kezdődött el. A Galaxy Z Flip a Fold örökségét az új évtizedben formálja tovább. A Z széria első tagjaként a Galaxy Z Flip új készülékportfóliót mutat be, amely megerősíti a Samsung elköteleződését a kategória felé.

A vállalat a következő években további meglepő és izgalmas kihajtható csúcskészülékeket tervez bemutatni úgy, hogy ehhez a technológiában és a formatervezésben rejlő lehetőségeket igyekszik minél nagyobb mértékben kihasználni.