Kezdőlap Kiemelt Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

1267
0
Samsung

A Samsung bemutatja a Galaxy Watch3 okosóra Titanium változatát, amelyben a felhasználók kedvenc megoldásai prémium kialakításban térnek vissza.

Elegáns formatervezés a legapróbb részletig

A Galaxy Watch3 a luxuskarórák aprólékos kidolgozottságával, prémium anyaghasználattal és az ikonikus forgatható gyűrűvel érkezik. A Samsung most először, titánötvözetből is elkészítette legújabb okosóráját, így egy elegáns, könnyű kialakítású, de mégis tartós és időtálló modell született meg.

SamsungA készülék dobozában található fém szíj prémium megjelenést kölcsönöz a Watch3-nak. A szíj elegáns Misztikus Fekete árnyalata remekül illeszkedik a letisztult készülékházhoz, a Titanium modell formavilágát pedig az egyedi mintázat teszi teljessé. A szíj hossza könnyen állítható, így az óra a csukló méretétől függetlenül remekül illeszkedik a felhasználók karjára.

A legjobb Galaxy Watch3 funkciók

SamsungA Galaxy Watch3 Titanium kiadásában megtalálhatók a Watch3 legkedveltebb funkciói. A letisztult, prémium kialakítású Watch3 Titanium sokoldalú okoseszköz, amely kényelmes viseletet, széleskörű egészségügyi funkciókat és sportmegoldásokat biztosít.

SamsungA felhasználók egészségének megőrzése érdekében az eszköz a hardveres megoldásokon felül olyan fitnesz és wellness funkciókkal bővült, mint a véroxigén-szint mérés (SpO2) , az otthoni edzésprogramok vagy az alvás kiértékelés.

Elérhetőség

A Galaxy Watch3 Titanium változata Magyarországon 2020. szeptember 18-tól érhető el 229.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék a bevezetéskor Titán szürke színben, 45mm-es, Bluetooth verzióban érhető el.