Kezdőlap Kiemelt Dot Watch: Braille-jeles okosóra a látássérültek számára

Dot Watch: Braille-jeles okosóra a látássérültek számára

772
0
Dot Watch

A Dot Watch egy különleges okosóra. A dél-koreai Dot Incorporation olyan készüléket fejlesztett ki a látássérültek számára, melyről nemcsak az órát, de üzeneteket, értesítéseket, valamint személyes emlékeztetőket is le tudnak olvasni.


Dot WatchAz óra négycellás frissíthető kijelzője alatt érintésérzékelők vannak. Ha bluetooth-on összekapcsoljuk az okostelefonunkkal, az óra jelzi, mikor és ki hív minket.

Dot WatchSzöveges üzeneteket az okostelefon Braille-írásra fordítva továbbítja az órának, ráadásul telefonunk segítségével könnyedén meg is kereshetjük az órát, ha elkevertük.
A Dot Watch további praktikus funkciói az ébresztő, időzítő és stopper. Nem probléma, ha nem ismerjük a Braille-írást, hiszen az óra megtanít rá minket az okostelefonon keresztül, vagy át is kapcsolhatunk „Braille-módról” „tapintás-módba”.
Dot WatchA Dot Watch stílusos, minimál dizájn karóra. A szíj hidegfémből készült és kijelzője klasszikus kerek formájú. Ha szeretnéd megvásárolni vagy jobban megismerni a karórát, látogass el a Dot Incorporation weboldalára.