Kezdőlap Kiemelt Kiemelet újdonságokkal találkozunk Philips TV-k kínálatában

Kiemelet újdonságokkal találkozunk Philips TV-k kínálatában

705
0
Philips

A Philips TV & Sound tovább fokozza a nagyképernyős, XXL méretű készülékek képminőségét – 2021 első felében piacra kerülő új OLED és mini LED televíziók a továbbfejlesztett 5-ik generációs P5 AI porcesszorral és HDMI 2.1-gyel biztosítják a kiemelkedő képélményt.


Az új készülékek egyetlen piacvezető készülékben egyesítik a kiváló kép- és hangminőséget, a természetes alapanyagokkal – bőrrel, fémmel, textillel – dolgozó, esztétikus európai formatervezést, az intuitívan kezelhető Android TV 10 OS operációs rendszert, valamint a négyoldalas egyedülálló és lenyűgöző Ambilight háttérfényt,

A Philips OLED 806, valamint 856 készülékek 48, 55, 65 és 77 hüvelykes-, illetve 55 és 65 hüvelykes méretben elérhetők 2021 második negyedévétől

PhilipsA Philips TV rendkívül versenyképes 800 OLED sorozata a 2020-as év kiemelkedő eredményeire építve 2021-ben a teljesítmény további növelésére törekszik olyan elemekkel, mint az ötödik generációs P5 AI processzor, amely új szintre emeli az eddig is piacvezető képminőséget.

Az ötödik generációs P5 AI processzor új, “Film-felismerő” funkcióval bővült. A meglévő öt kategória mellet a TV a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodva változtatja az SD vagy HDR tartalmakhoz optimalizált fényerőt.

A HLG, HDR10 és HDR10+ kompatibilitás mellett a 806/856 modellek támogatják a HDR10+ Adaptive formátumot is, amely egyesíti a HDR10+ dinamikus metaadatokat a valós idejű környezeti fényinformációkkal, lehetővé téve a fényerőautomatikus optimalizálását a TV-nézési környezethez.

PhilipsFontos hír a potenciális OLED-vásárlók számára, hogy a 2021-ben piacra kerülő 806/856-os modellek is rendelkeznek a Philips TV egyedülálló, az OLED képernyőket védő beégésgátló technológiájával. A beégésgátló megoldás egy fejlett logófelismerő funkciót használ a képernyő különböző zónáinak figyeléséhez, hogy pontosan felismerje a statikus tartalmakat és fokozatosan csökkentse az adott helyen a fénykibocsátás intenzitását a beégés elkerüléséhez anélkül, hogy a képernyő más részein romlana a minőség.

Mind az OLED806, mind az OLED856 pengevékony, káva nélküli designt kapott fémkeretben, amelyben az észrevétlenül elrejtett négyoldalas Ambilight háttérvilágítás teljesen egyedülálló és magával ragadó tévézési élményt nyújt.