Kezdőlap Hírek Tech A Cat® S42 strapabíró okostelefon már előrendelhető Magyarországon is

A Cat® S42 strapabíró okostelefon már előrendelhető Magyarországon is

1055
0
CAT S42

A Bullitt Group, a Cat® phones márka licencpartnere bejelentette, hogy a Cat S42 okostelefon július 6-tól Magyarországon is előrendelhető.

A készülék tervezési folyamatába több évnyi kutatás és fejlesztés eredményét építették be, hogy olyan okostelefont alkossanak, ami bírja az állandó szabadtéri munkavégzést. Cat S42 az Extreme Digital weboldalán rendelhető meg javasolt bruttó 94.990 Ft-os fogyasztói áron.

CAT S42A Cat S42 hosszú üzemidővel, strapabíró kialakítással és nagyméretű, erős fényű kijelzővel érkezik, ami közvetlen napfényben is jól látható. Készülékháza rendszeresen tisztítható szappanos vízzel, és teljesen vízbe meríthető.

CAT S42Az IP68 és MIL SPEC 810H besorolás követelményei szerint por- és vízálló. Csúszásmentes, ellenálló védőburkolatának köszönhetően megfelelt a többszörös 1,8 méteres magasságból végzett ejtéstesztnek, akár az oldalán, akár a sarkán landolt. 1,5 méteres mélységig 35 percen keresztül vízálló. Működését nem akadályozza erős rázkódás, ködös vagy párás idő, sem pedig extrém hőmérsékletingadozás. Kifejezetten úgy tervezték, hogy bírja a kihívásokat szabadtéri munkavégzés és sport során.

A Cat S42 fényes, 5,5”-es HD+ kijelzője 18:9 képarányú, Corning® Gorilla® Glass 5 védelemmel, amit kesztyűben vagy vizes kézzel is használhatunk.

“A Cat telefonok vásárlói megbízható eszközt keresnek, amit munkájuk során nem kell félteniük akár az egészségügyben akár az építőiparban dolgoznak. A Cat S42-vel igyekszünk megfelelni ezeknek az igényeknek, hogy valóban strapabíró okostelefont kínálhassunk.” – mondta el Peter Cunningham, a Bullitt Group termékportfólióért felelős alelnöke.

A Cat S42 strapabíró okostelefon az előrendelést követően július 14-től lesz elérhető hazánkban. A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telekom kínálatában lesz megvásárolható július második felétől.