Kezdőlap Hírek Dizájn Avionics E-bike limitált kiadásban

Avionics E-bike limitált kiadásban

1061
0
Avionics E-bike

A lengyel Avionics limitált kiadású e-bike-ot tervezett a MB&F’s MAD Gallery számára a 30-as évek szellemében. Mint a korábbi V1, a VM is a fa és fém házasságából született, 5 kw-os motorral felszerelve.

Avionics E-bike Az exkluzívan Mechanical Art Devices (MAD) Gallery számára készített motorkerékpárból a svájci óragyártó csupán 52 számozott példányt dobott piacra. Az e-bike erőteljes motora 3 különböző, utcára való móddal 125 Nm nyomatékot és 58 km/h csúcssebességet kínál.

Avionics E-bike A króm-molibdénium acél vázat fa nyereggel és rugós felfüggesztéssel látták el. A motor teste Jatoba fából készült egészen a váz aljáig, ahol az akkumulátor kapott helyet, valamint az immobilizer és más elektronikus alkatrészek. Keményfa borítást kaptak a kormány, a krómozott fényszórók és a villák.

Avionics E-bike “Amikor az Avionicsra nézel, megláthatod a repülőgép szárny egy részét, melyet levél rugóból és a váz egy részéből készítettünk” – mondta Bartek Bialas, az Avionics társalapítója. “Ez a felfüggesztés egy szokatlan megoldása, ebben különbözik az Avionics minden más motorkerékpártól.”

Avionics E-bike A 24 órás lítium-ionos akkumulátor egy töltéssel 120 kilométerre elegendő energiát raktározhat az alacsony fogyasztású módot használva. A VM terepre való abroncsokkal és 26 inches felnikkel rendelkezik.

Avionics E-bike Az áráról még nem tudni, bár elődje, a V1 2017-ben majd 10 ezer dolláros áron kelt el, így ettől a VM csak több lehet.