Kezdőlap Hírek Gasztrokultúra Forrásvízben tisztított kávé?

Forrásvízben tisztított kávé?

920
0

A Master Origin kávékkal a Nespresso a világ távoli szegleteiben élő kávéfeldolgozó mesterek szakértelmét hozza el otthonába. A sorozat legújabb tagja a Limited Edition Costa Rica kávé, amely különleges utazásra, egy közép-amerikai ország dús erdőkkel borított tájaira invitálja a kávérajongókat.

Nespresso

Az új Limited Edition kávét gondosan válogatva, kézzel szüretelik Costa Rica felföldi ültetvényein, majd 12 órán át 65-70 fokos természetes termálvízben áztatják. Az egyedülálló feldolgozási módsorán az ásványi anyagok teljesen átitatják az Arabica kávébabokat, felerősítve azok finomabb karakterjegyeit – így alakul ki a kávé kiegyensúlyozott, malátás, édeskésen gabonás ízvilága.
Ez a kávéritkaság a Nespresso és a speciális feldolgozási módszert szabadalmaztató helyi termelők szoros együttműködésének eredményeképpen született és világszerte kizárólag a Nespresso kínálatában kapható.

NespressoNESPRESSO MASTER ORIGIN LIMITED EDITION COSTA RICA

Ízprofil: Gabonás és malátás
Feldolgozási technika: Áztatás és fermentálás meleg forrásvízben
Javasolt elkészítési mód: Espresso (40ml) vagy Lungo (110ml)

A Master Origin Costa Rica őrlemény a Master Origin kávékollekció része; amely olyan kávékból készül, amelyek különleges helyeken teremnek, például Szumátra hegyvidéki erdőségeiben vagy Nicaragua magasan fekvő völgyeiben. Az állandó kollekcióban kínált öt kávé felfedezése és feldolgozása már önmagában is egy-egy izgalmas történet – úgyhogy csak dőljön hátra kényelmesen, és hagyja, hogy a kávé íze és illata magával ragadja a képzeletét!